Trives som singel

Til tross for iherdig innsats har ikke Hanne Sørvaag funnet noen å dele livet med.

STJERNEMENTORER: Hanne Sørvaag er for tiden aktuell som en av fire mentorer i talentprogrammet "The Voice". Her sammen med de tre andre Yosef Wolde-Mariam, Sondre Lerche og Magne Furuholmen.  Foto: Stella Pictures
STJERNEMENTORER: Hanne Sørvaag er for tiden aktuell som en av fire mentorer i talentprogrammet "The Voice". Her sammen med de tre andre Yosef Wolde-Mariam, Sondre Lerche og Magne Furuholmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken. 

SEHER.NO: Tidligere i år gikk «Melodi Grand Prix»-veteran Hanne Sørvaag (31) ut i media og snakket åpenhjertig om savnet etter kjæreste.  Siden den gang har den flotte 31-åringen vært på en rekke stevnemøter, men har fortsatt ikke funnet den rette.

- Jeg har datet masse i det siste og hatt det veldig fint, men enn så lenge har jeg ikke funnet noen som jeg vil bytte singeltilværelsen med, sier Sørvaag til Seher.no.

Artisten forteller at grunnen til at hun trives som singel er hennes mange prosjekter og at hun alltid har noe å finne på.

- Jeg trives godt som singel, men dersom drømmemannen dukker opp så er jeg klar, sier hun.

Sørvaags siste prosjekt er det nye talentprogrammet «The Voice», som blir vist på TV 2 til våren. Her skal hun sammen med Sondre Lerche, Magne Furuholmen og Yosef Wolde-Mariam være mentorer for håpefulle sangtalenter. Blondinen har mange år bak seg i musikkverdenen, men er ikke opptatt av å date menn i samme bransje. 

- Jeg kunne bare tenke meg å bli sammen med et hyggelig menneske, sier hun.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fra a-ha til reality-tv 
Se video her.


[obj:media:10125] 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer