Eyvind Hellstrøm:

Trives som bonus­pappa: - Et lyspunkt

Eyvind Hellstrøm er, i likhet med mange, rammet av coronautbruddet. Han har likevel noen lyspunkter i hverdagen.

PENT PAR: Det var i 2018 at Eyvind Hellstrøm avslørte at han var i et forhold med 31 år yngre Anita Rennan. Nå er de to samboere, og nyter tiden sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PENT PAR: Det var i 2018 at Eyvind Hellstrøm avslørte at han var i et forhold med 31 år yngre Anita Rennan. Nå er de to samboere, og nyter tiden sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Gullruten ble arrangert i mai 2018, var det kjendiskokk og TV-profil Eyvind Hellstrøm (71) som klarte å stjele showet. Han dukket nemlig opp med sin 31 år yngre kjæreste Anita Rennan (40), og skapte dermed overskrifter i flere riksdekkende medier.

Mange synes det var koselig at de to hadde funnet hverandre, og siden den gang har paret holdt sammen gjennom tykt og tynt.

De to figurerer på kontoene til hverandre i sosiale medier, og får i likhet med Hellstrøms TV-makker Truls Svendsen (47) ofte hyggelige kommenterer om nettopp det. Det er derimot ikke slik at verken Hellstrøm eller Rennan bretter ut om eget kjærlighetsliv, men i et intervju med VG har de nå gjort et unntak.

I intervjuet er begge fulle av lovord om hverandre.

- Lyspunkt

- Han har en fascinerende «drive», er alltid åpen for nye ideer og er hele tiden sulten på ny kunnskap. Han sier selv at han er digitalt tilbakestående, men sannheten er at han begynner å få taket på hvordan Instagram fungerer. Vi inspirerer og pusher hverandre, sier Anita om kjæresten.

Det er coronakrise for alle i verden, og dette har selvsagt også påvirket samboerne. Hellstrøm kan fortelle at han er bekymret for kollegene i bransjen, som nå har tomme restauranter verden over. Og selv om det er dumt, valgte paret å heller spre glede til andre. De har nemlig begynt å dele oppskrifter på Hellstrøms Instagram-konto, til manges fornøyelse, og er i gang med sin andre kokebok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer