Eyvind Hellstrøm:

Trives som bonus­pappa: - Et lyspunkt

Eyvind Hellstrøm er, i likhet med mange, rammet av coronautbruddet. Han har likevel noen lyspunkter i hverdagen.

PENT PAR: Det var i 2018 at Eyvind Hellstrøm avslørte at han var i et forhold med 31 år yngre Anita Rennan. Nå er de to samboere, og nyter tiden sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PENT PAR: Det var i 2018 at Eyvind Hellstrøm avslørte at han var i et forhold med 31 år yngre Anita Rennan. Nå er de to samboere, og nyter tiden sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Gullruten ble arrangert i mai 2018, var det kjendiskokk og TV-profil Eyvind Hellstrøm (71) som klarte å stjele showet. Han dukket nemlig opp med sin 31 år yngre kjæreste Anita Rennan (40), og skapte dermed overskrifter i flere riksdekkende medier.

Mange synes det var koselig at de to hadde funnet hverandre, og siden den gang har paret holdt sammen gjennom tykt og tynt.

De to figurerer på kontoene til hverandre i sosiale medier, og får i likhet med Hellstrøms TV-makker Truls Svendsen (47) ofte hyggelige kommenterer om nettopp det. Det er derimot ikke slik at verken Hellstrøm eller Rennan bretter ut om eget kjærlighetsliv, men i et intervju med VG har de nå gjort et unntak.

I intervjuet er begge fulle av lovord om hverandre.

Klipp fra "Hellstrøm rydder opp": Eyvind Hellstrøm blir forbanna på eieren av restauranten han prøver å rydde opp i. Vis mer

- Lyspunkt

- Han har en fascinerende «drive», er alltid åpen for nye ideer og er hele tiden sulten på ny kunnskap. Han sier selv at han er digitalt tilbakestående, men sannheten er at han begynner å få taket på hvordan Instagram fungerer. Vi inspirerer og pusher hverandre, sier Anita om kjæresten.

Det er coronakrise for alle i verden, og dette har selvsagt også påvirket samboerne. Hellstrøm kan fortelle at han er bekymret for kollegene i bransjen, som nå har tomme restauranter verden over. Og selv om det er dumt, valgte paret å heller spre glede til andre. De har nemlig begynt å dele oppskrifter på Hellstrøms Instagram-konto, til manges fornøyelse, og er i gang med sin andre kokebok.

Innspillingen av den kommende sesongen av «Truls á la Hellstrøm» er derimot foreløpig lagt på is. I tillegg har Anita lange dager med hjemmekontor.

Kjendiskokken kan derimot fortelle at det finnes et lyspunkt i de ellers så trassige tidene vi nå er inne i. Fra et tidligere forhold har samboeren sønnen Nils, som han åpenbart er stolt av å være bonuspappa til.

- Nils er et stort lyspunkt i tilværelsen. Vi spiller spill og prøver å tulle og tøyse så vi får frem latteren så ofte vi kan. Kanskje går vi en tur ut for å få litt luft, og han er med meg på kjøkkenet og lager mat når han selv har lyst. Kan jeg lokke med noe han synes er godt, så kommer han, forteller han, og fortsetter:

View this post on Instagram

💫Godt nytt år💫

A post shared by Anita Rennan (@by_lilleani) on

- Nå som situasjonen er vanskelig for så mange, er det viktig å være bevisst på at vi skal gjøre noe hyggelig med og for hverandre, sier Hellstrøm til avisen.

I tillegg forsøker familien å gjøre hyggelige ting hjemme, nå som mange andre muligheter er utilgjengelige. De dekker bordet pent, tenner lys og prøver å ha fine stunder. Det setter kjæresten åpenbart pris på, og i intervjuet forteller hun at både hun og sønnen er heldige som kan ha Eyvind i livene deres.

KRITISK TIL KRITIKKEN: Eyvind Hellstrøm har i en VG-artikkel blitt anklaget for TV-juks. Da vi nylig møtte gourmetkokken ga han avisen svar på tiltale. Vis mer

Reiseglade

Selv om de to turtelduene først avslørte sin romanse på Gullruten, hadde de vært sammen i en stund før det.

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, sa Hellstrøm på den røde løperen da.

At situasjonen for dem er annerledes nå, tatt corona i betraktning, er tydelig. De har nemlig vært svært reiseglade de siste årene. Parets reiser er blitt flittig delt i sosiale medier, og i 2018 var de på tur sammen til kjærlighetens by, Paris. Her har de også vært mange ganger siden.

- Det fantastiske med Paris er at vi oppdager noe nytt hele tiden og ikke minst at vi oppdager nye sider av oss selv også, sa han til Se og Hør den gang, og fortsatte:

- Kjærlighetens by åpner opp for de vakre og skjøre sidene i livet. Vi kan gå rundt i denne byen i dagevis og tenke at parisere er heldige som har klart å bygge en multikultur og en storby som er menneskelig. En tur i Jardin Luxemburg er terapi og fornyelse.

LES OGSÅ: Kuppet svindyr luksusleilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer