TRIVES SOM ARBEIDSLEDIG: Anne Hathaway nyter stor suksess med filmen «Les Miserables», men befinner seg nå plutselig uten jobb. Foto: All Over Press
TRIVES SOM ARBEIDSLEDIG: Anne Hathaway nyter stor suksess med filmen «Les Miserables», men befinner seg nå plutselig uten jobb. Foto: All Over PressVis mer

Trives som arbeidsledig

Skuespiller Anne Hathaway nyter fritiden med ektemannen Adam Shulman.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Anne Hathaway (30) er for tiden brennaktuell i rollen som Fantine i storfilmen «Les Miserables».

Hathaway hadde en ny filminnspilling på trappene rett etter «Les Miserables», men etter at innspillingen ble utsatt er kalenderen plutselig vid åpen og filmstjernen kan nesten ikke vente med å bruke den dyrebare fritiden i New York sammen med ektemannen Adam Shulman (31) og deres felles hund.

- Jeg var klar for nok en filminnspilling rett etter «Les Miserable», men nå har den blitt utsatt og jeg har blitt arbeidsledig. Det er en ganske morsom opplevelse og på en måte være på toppen av din karriere, men nå da allikevel være arbeidsledig. Det er livet til en skuespiller!, sier Hathaway til Access Hollywood.

- Jeg kommer til å invitere til mange middagsselskaper. Vi prøver å skape et hjem, leke med hunden min og så gleder jeg meg til å slappe av og nyte fritden.

Anne, som giftet seg med Adam i fjor, innrømmer at hun aldri har vært lykkeligere.

- Det er en utrolig følelse å bli sett av noen som du har så stor respekt for og det å bli elsket og tatt vare på. Jeg hadde egentlig aldri vært i et slikt forhold før dette og det er den beste følelsen i verden. Jeg elsker ham så utrolig høyt.

LES OGSÅ:  - Jeg ønsker meg virkelig en baby