«Kompani Lauritzen: Tropp 2»:

- Trives ikke med meg selv

Patrick Åteigen har holdt de vanskelige følelsene for seg selv i lang tid.

ÅPENHJERTIG: Patrick Åteigen er en av deltakerne i årets sesong av «Kompani Lauritzen: Tropp 2» Foto: Matti Bernitz/TV 2
ÅPENHJERTIG: Patrick Åteigen er en av deltakerne i årets sesong av «Kompani Lauritzen: Tropp 2» Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

Den første uka av Dag Otto Lauritzens (67) «Tropp 2» er i full gang. Blant dem som er på plass på Setnesmoen i Åndalsnes er Patrick Åteigen (27).

Til Se og Hør legger ikke 27-åringen fra Vennesla skjul på at livet utenfor «Kompani Lauritzen» ikke alltid har vært like lett.

- Jeg meldte meg på fordi jeg ikke var fornøyd med hvordan ting var. Jeg hadde det ikke helt bra og jeg skjønte ikke helt hvorfor. Noe måtte gjøres, som jeg ikke fikk til selv, sier Åteigen til Se og Hør.

I onsdagens episode kommer det frem at han har gått noen runder med seg selv før han meldte seg på seersuksessen.

- Jeg har egentlig ikke trivdes med meg selv, sånn ordentlig. Jeg synes det er vondt å gå i klesbutikken, ofte har jeg de samme klærne lenge. Når jeg skal gå og kjøpe tøy må jeg alltid kjøpe større størrelser. Det i seg selv er vondt. Det drar deg veldig langt ned - å la seg selv forfalle på den måten og ikke klare å gjøre noe med det, forteller han ærlig i episoden.

Til Se og Hør forteller 27-åringen at det satt langt inne å skulle bli filmet i bar overkropp eller en trang nettingskjorte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.