Meat Loaf er død:

- Tristheten min kan ikke beskrives med ord

Meat Loafs kone i sorg etter dødsfallet.

MISTET EKTEMANNEN: Deborah Gillespie og Meaf Loaf fikk 15 år som ektepar. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
MISTET EKTEMANNEN: Deborah Gillespie og Meaf Loaf fikk 15 år som ektepar. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Fredag ble det kjent at artist Meat Loaf, hvis egentlige navn er Michael Lee Aday, var gått bort. Han ble 74 år gammel. Han etterlater seg blant andre kona Deborah Gillespie, datteren Amanda og stedatteren Pearl.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

Mandag bryter Gillespie, som altså har blitt enke, stillheten. Hun uttaler seg om ektemannens død overfor People.

- Sorgen jeg opplever over tapet av ektemannen min er forferdelig. Jeg lå tett inntil Michael da han tok sitt siste åndedrag, og tristheten min kan ikke beskrives med ord. Jeg har alltid brukt hans ekte navn, fordi jeg så ham ikke som «Meat». Jeg føler så mye takknemlighet for strømmen av kjærlighet jeg har mottatt fra hele verden, sier hun.

DØD: Tidligere statsminister Kåre Willoch døde mandag 6. desember 2021, 93 år gammel. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Videre forteller enka at hun ønsker at fansen hans skal få vite hvor mye han betydde som ektemann. Gillespie forteller at hun forelsket seg fra første stund.

- Fra dagen vi møttes var han min verden, og jeg elsket ham. Det gikk ikke en dag uten at vi fortalte den andre hvor mye vi elsket hverandre. Ikke en dag uten av vi klemte hverandre, deler hun.

Paret giftet seg i 2007, og fikk nesten 15 år sammen som ektepar. Det ble hennes første ekteskap, og hun forteller at hun giftet seg seint i livet fordi hun ventet på den rette.

- Og han var virkelig rett mann for meg. Jeg innser hvor velsignet jeg er som har delt livet mitt med en så utrolig person. Han nølte aldri med å fortelle meg hvor mye jeg var satt pris på, og fortalte meg ofte at jeg var en god kone. Jeg savner å høre det, sier hun.

- ET TAP: Artist, skuespiller og vokalist Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, er bekreftet død fredag kveld. Video: Ivan Larsson/ Dagbladet TV. Reportere: Sigrid Hvidsten og Ivan Larsson. Vis mer

Gillespie beskriver livet deres sammen som et eventyr, og forteller at artisten var hennes beste venn, hennes fortrolige og elsker, og at hun savner ham utrolig.

Også datteren Amanda har uttalt seg til People om faren. Hun beskriver faren som en «kompleks mann med masse lidenskap, som hadde følelsene utenpå kroppen».

LES OGSÅ: Komikeren Bob Saget funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer