Tristan Thompson og Lamar Odom:

Tristan med stikk til Khloés eks

Det kan se ut til at realitystjernens ekskjærester kjemper om henne.

BRUDD: I slutten av juni ble det kjent at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha gått hver til sitt. Nå kan det se ut til at Tristan og Khloés eksmann Lamar Odom kjemper om å vinne Khloés hjerte. Foto: Splash News / NTB
BRUDD: I slutten av juni ble det kjent at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha gått hver til sitt. Nå kan det se ut til at Tristan og Khloés eksmann Lamar Odom kjemper om å vinne Khloés hjerte. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av juni kom nyheten om at forholdet mellom Khloé Kardashia (37) og Tristan Thompson (30) skal være over. Duoen, som har datteren True (3), har vært gjennom både opp- og nedturer sammen, deriblant den sjokkerende utroskapsskandalen med Jordyn Woods (23).

Bruddet kom bare kort tid etter at flere kilder hevdet at Tristan skal ha vært på en fest hos rapperen Drake (34), hvor han skal ha tilbrakt tid med flere kvinner. Han skal også ha gått inn på et rom med tre kvinner.

Ifølge kilder til E! News skal lojaliteten til Tristan ha vært det som satte spikeren i kista for Khloé.

- De hadde jobbet seg gjennom utroskapsryktene de siste ukene, men Khloé fortalte Tristan at han hadde mistet all tilliten hennes, og at forholdet ikke kunne repareres. Khloé prøvde virkelig, men til slutt følte hun seg for forrådt av ham. Hun er ferdig og sier at hun ikke kommer til å gå tilbake, sa en kilde til kjendisnettstedet.

FEIL: Andy Cohen var på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der fortalte han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Krangler over eksen

Det kan imidlertid se ut til at Tristan har et sterkt ønske om å få Khloé tilbake, noe som gjenspeiler seg i kommentarfeltet under Khloés ferske bikinibilde. På bildet ser man stjernen posere i en dusj ute mens hun holder seg til håret. Bildet har allerede fått over to millioner likerklikk.

Tristan var kjapp til å kommentere to emojier i røde hjerter og en emoji som sikler. Han var derimot ikke den eneste som ble begeistret over Khloés bilde, også eksmannen Lamar Odom (41) la igjen en kommentar.

«Hottie», skrev han sammen med flere emojier, blant annet i form av flammer og hjerter i øynene.

Lamars kommentar gikk ikke Tristan hus forbi og han valgte å svare Khloés ekskjæreste i kommentarfeltet.

«Gud fikk deg tilbake den første gangen. Spill om du vil, forskjellige resultater», skrev Tristan til Lamar.

Tristans kommentar har mildt sagt satt fyr på kommentarfeltet og flere fans raser mot basketballspilleren.

«Han (Lamar, journ.anm.) giftet seg med henne først. Slutt å lat som at du vil ha henne når du fortsatt bare bryr deg om deg selv», skriver en.

«Ingen av dere satte pris på henne når dere var sammen med henne. Slutt med dette spillet», mener en annen.

«Dere er jo ikke sammen lenger, hva er problemet?» spør en tredje sammen med emneknaggen #TeamLamar.

Det kan se ut til at Tristan refererer til Lamars nesten dødelige overdose i 2015, da han havnet på sykehus i Las Vegas. Den tidligere Lakers-stjernen var i koma i tre dager før han klarte å puste på egen hånd.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Satte skilsmissen på vent

Han ble til slutt fraktet til et rehabiliteringssenter i California for å komme seg på bedringens vei. På tidspunktet hadde Khloé søkt om skilsmisse, men valgte å sette den på vent.

- Jeg vet at det var veldig forvirrende for verden. Fordi jeg tilbrakte tid med ham, trodde alle at vi kom til å bli sammen igjen. Men det var ingen andre som kunne ta de medisinske beslutningene. Jeg måtte være der for å forsikre meg om at han kom til å overleve, har hun tidligere sagt.

- Jeg lærte at styrken er hvordan du håndterer det gode og det dårlige, og situasjonen med Lamar var der jeg fant styrken min, la hun til.

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Lamar og Khloé ga hverandre sitt ja i september 2009 etter bare en måned som kjærester. Bryllupet var å se i «Keeping Up With The Kardashians», og førte også til en spin-off-serie med navn «Khloé & Lamar». Serien fikk to sesonger fra 2011 til 2012. I 2016 ble de offisielt skilt.

Det kan se ut til at Khloé og Lamar har beholdt vennskapet etter skilsmissen. Basketballstjernen har tidligere snakket varmt om Khloé, og i 2019 avslørte han at han fortsatt elsker realitystjernen.

EKSPAR: I 2016 ble Lamar Odom og Khloé Kardashian offisielt skilt. Her i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB
EKSPAR: I 2016 ble Lamar Odom og Khloé Kardashian offisielt skilt. Her i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer

- Jeg er en annerledes mann nå, sa han i et intervju med US Weekly, og la til at da han i 2015 våknet etter en overdose og flyttet inn hos Khloé igjen, slet han med å vise at han hadde endret seg.

- (...) Jeg visste ikke engang hvordan jeg skulle vise henne at jeg var empatisk, du vet hva jeg sier, beklager, og jeg elsker henne fortsatt. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få det frem, fortsatte han.

LES OGSÅ: - Slutt å være Tristans dørmatte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer