Tristan Thompson:

Tristan delte sitt første bilde med begge barna

Khloé Kardashians kjæreste er en tydelig stolt tobarnsfar.

TURBULENT TID: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har begge stått en en kraftig storm etter utroskapsskandalen rundt førstnevnte. Nå viser Tristan seg endelig sammen på bilde med blant andre datteren. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT TID: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har begge stått en en kraftig storm etter utroskapsskandalen rundt førstnevnte. Nå viser Tristan seg endelig sammen på bilde med blant andre datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Khloé Kardashian (33) fødte datteren True for litt over to måneder siden, har realitystjernen ved flere anledninger vist frem den lille jenta i sosiale medier.

Barnefar, basketballspiller Tristan Thompson (27), har på sin side holdt en lav profil.

Årsaken til dette er antakelig såre enkel. På samme tid som Khloé fødte deres datter, ble Tristan observert i heller hyggelig lag med en kvinnelig brunette. Spekulasjoner og påstander om den amerikanske basketballspilleren spredte seg som ild i tørt gress, og flere hevdet at Thompson var utro mot kjæresten.

Nådeløs fans

Den påfølgende tiden kom det meldinger om fullstendig krisetilstand innad i Kardashian-familien.

Tristan har selv måttet tåle enorme menger hets og kritikk i sosiale medier, og ble blant annet buet på av publikum da han spilte sin første kamp for Cleveland Cavaliers etter utroskapspåstandene.

Nå kan det late til at 27-åringen forsøker å legge saken bak seg en gang for alle. På sin egen Instagram-profil har stjernen for første gang valgt å dele et bilde av seg selv, sammen med datteren og sønnen.

❤️

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Foruten datteren True, har Thompson nemlig sønnen Prince Thompson (1) med den amerikanske modellen Jordan Craig. Til bildet, hvor de to halvsøsknene holder hender, har basketballspilleren lagt ved et hjerte.

På date

Til tross for at både Khloé og Tristan har vært aktive i sosiale medier de siste månedene, har begge unngått å snakke offentlig om den velomtalte ryktestormen.

FØR SKANDALEN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
FØR SKANDALEN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilsynelatende har 33-åringen likevel valgt å tilgi kjæresten. Tidligere denne uken ble paret nemlig observert på sin første date sammen etter den velomtalte hendelsen.

Ifølge nettstedet E! Online, dro Kardashian og Thompson på sushibaren Nobu i Miami. Senere samme kveld skal paret ha møtt Kris Jenners (62) eks, Corey Gamble, i tillegg til å dra videre på nattklubb med Kendall Jenner og hennes mulige kjæreste, Ben Simmons (21). Sistnevnte skal angivelig ha prøvd å skjule seg selv for kameraene.

- Stakkars Khloé

Hva som egentlig vil skje med forholdet, er det få som har innsikt i. Ifølge kilder har Khloé vært så betatt av sitt første barn at babylykken har fullstendig overskygget utroskapsmarerittet.

Det er i stedet realitystjernens familie som har valgt å uttale seg i mediene - til en viss grad.

Kim Kardashian (37) gjestet «Ellen DeGeneres Show» i april, og fikk spørsmål fra TV-verten Ellen om utroskapsskandalen. Da ble det raskt tydelig at Kim støttet sin yngre søster.

- Stakkars Khloé. Altså, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive situasjonen, den er bare helt f*cka, uttalte hun.

Ulike kilder har uttalt at Khloés fokus ligger i å holde familien samlet, og at hun har sagt at det viktigste er at hennes nærmeste husker på at Tristan faktisk er far til True.

Vis mer Vis mer

Ukjent brunette

Det var den britiske tabloidavisen Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, fikk bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk var Tristan Thompson.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan ligne på et kyss.

Det var for øvrig norske Vendela (21) som filmet det hele, og solgte opptaket videre.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte Hansen til Se og Hør i etterkant.

LES OGSÅ: Pilotfrue er blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer