Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Tristan ble sjokkert over Khloés avgjørelse

Realitystjernen skal flytte tilbake til Cleveland med datteren og kjæresten.

MANGLER TILLIT: Realitystjernen Khloé Kardashian skal angivelig flytte til Cleveland sammen med datteren True og kjæresten Tristan. Foto: NTB Scanpix
MANGLER TILLIT: Realitystjernen Khloé Kardashian skal angivelig flytte til Cleveland sammen med datteren True og kjæresten Tristan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne «Keeping Up With The Kardashians»- stjernen Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) glede seg over sitt første barn sammen, datteren True Thompson.

Siden den gang har de nybakte foreldrene virkelig fått satt forholdet på prøve, etter at Tristan ble anklaget for å ha vært utro mot Khloé før fødselen.

Ifølge E News! har stjerneparet siden juni oppholdt seg i Khloés hus i Los Angeles for å pleie forholdet etter rykteflommen om Tristans utroskap.

Men nå som ferien er over og det straks er duket for en ny sesong med basketball for Tristan, er planen at familien på tre skal flytte tilbake til Cleveland.

- De har det bedre og har hatt en fin sommer. Khloé stoler ikke på ham hundre prosent og vet ikke helt hva som kommer til å skje, forteller en kilde til nettstedet.

Kilden forteller videre at Khloé og datteren vil tilbringe tid i Cleveland under basketballsesongen, men at de kommer til å pendle til Los Angeles i jobbsammenheng og for å tilbringe tid med familien.

- Vil være en fri mann

Avgjørelsen til Khloé skal ha kommet som en overraskelse på Tristan, ifølge Radar Online. Basketballspilleren skal angivelig ha sett frem mot å tilbringe tid alene, uten Khloé og datteren True.

- Tristan trodde han skulle få være en fri mann denne sesongen og at han skulle flytte tilbake til Cleveland alene, men det skjer ikke, forteller en kilde til nettstedet.

Se dette innlegget på Instagram

💕 Me and my girl!! 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Ifølge kilden ønsker ikke Tristan at kjæresten og datteren skal være til stede under hele den kommende sesongen, men han har ikke noe annet valg, da Khloé ikke lenger stoler på ham.

Khloés mangel på tillit overfor Tristan skal være hovedgrunnen til at hun velger å flytte til Cleveland.

Bruddrykter

Etter utroskapsskandalen som har fått oppmerksomhet over hele verden, var fansen overbevist om at Khloé tydelig hintet til et brudd mellom henne og Tristan.

Spekulasjonen rundt bruddet mellom kjæresteparet skjøt fart da 34-åringen delte flere bilder av sangtekster og visdomsord av den sørgelige sorten tidligere denne måneden.

FAMILIEFERIE: Realitystjernen avviste bruddryktene ved å dele bilder av familien på tre, på vei til familieferie. Foto: Skjermdump, Instagram
FAMILIEFERIE: Realitystjernen avviste bruddryktene ved å dele bilder av familien på tre, på vei til familieferie. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Første sangen Khloé delte var Patti LaBelle og Michael McDonalds «On My Way», og det er nettopp sangtittelen som fikk fansen til å tro at Khloé hintet om at hun vurderte å gjøre som sangtittelen sier - gå sin egen vei.

Utendlanske nettsteder kastet seg også raskt på bølgen, deriblant nettstedet Life&Style som trekker frem sangteksten som enda et bevis:

«Så mange løfter som aldri ble holdt. Nå vet jeg hva det koster å elske deg. Nå snakker vi skilsmisse, og vi var ikke engang gift».

Kort tid etter spekulasjonene avviste duoen ryktene ved å dra på en aldri så liten familieferie sammen. På Instagram delte realitystjernen en lengre Instagram Stories av seg selv, Tristan og lille True på et privatfly.

Saken fortsetter nedenfor.

Brøt tausheten om skandalen

Det var i april at helvete brøt løs i Kardashian-familien da Tristan kort tid før termin ble tatt på fersken i å være utro med en annen kvinne.

Den uheldige hendelsen ble filmet og lagt ut på Internett, noe som resulterte i et voldsomt oppstyr. Begge partene skal ha tilgitt hverandre, men det er tvilsomt noe duoen har lagt helt bak seg.

SKANDALE: Khloé og kjæresten Tristan var i hardt vær etter påstandene om utroskapen. Foto: NTB Scanpix
SKANDALE: Khloé og kjæresten Tristan var i hardt vær etter påstandene om utroskapen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det tok to måneder etter alt oppstyret før realitystjernen valgte å bryte stillheten om ektemannens sidesprang, og det var US Magazine som først omtalte Khloés nye kommentarer. Selv om det kanskje var forventet at hun ville bryte stillheten ovenfor E!, som produserer «Keeping Up With The Kardashians», var det i sosiale medier hun valgte å åpne seg.

Etter å ha fått en melding fra en bruker som kaller seg Queen Persia, der det sto at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», så hun seg nødt til å svare.

Se dette innlegget på Instagram

We are ready whenever you are little mama 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

I meldingen fra fanen sto det også at Kardashian tidligere har snakket varmt om hvordan kvinner bør vite hva de selv er verdt, og at de burde gå ut av forhold når tiden er inne for det. Det fikk henne til å se rødt.

«Det er ikke helt sånn det er, Queen Persia. Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke», skrev Khloé på Twitter, og fortsatte:

«Jeg setter pris på din mening, og jeg håper du mener det samme om alle andre som har blitt i sånne situasjoner», skrev hun.

SNAKKEt UT: Reality-stjernen, som ventet sitt første barn denne våren, holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Khloé Kardashian er sjokkert over sin egen rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer