Trist over at eksen skilles

Lene Nystrøms ekskjæreste og Aqua-kollega René Dif skilles fra kona Rikke etter to og et halvt år. - De er jo så fine mennesker, begge to, sier Lene Nystrøm.

BRUDD: Aqua-stjernen René Dif og kona Rikke har gått hver til sitt.  Foto: All Over Press
BRUDD: Aqua-stjernen René Dif og kona Rikke har gått hver til sitt. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at «The Voice»-mentor Lene Nystrøms (40) Aqua-kollega og venn René Dif (46), som var Lenes kjæreste da Aqua slo gjennom i 1996, skal skilles fra sin kone Rikke Maija.

- Det er jo alltid trist når slikt skjer, de er jo så fine mennesker begge to, sier Lene til Se og Hør når vi møter henne på åpningen av «Enoteca Svanen» i Oslo.

Reportasjen kan du lese  i siste utgave av Se og Hør Weekend, som er til salgs nå.

Syv år sammen.

Dif og Maija var sammen i syv år, og giftet seg i november 2011. Der var resten av Aqua godt representert. 

Paret har to døtre sammen, og Dif har også en datter til fra et tidligere forhold.

Da René og Rikke giftet seg, vakte Lene oppsikt ved å kle seg i svart i eksens bryllup.

TIL SALGS NÅ: I siste utgave av Se og Hør Weekend kan du lese et intervju med Aqua-Lene - om sommerferieplanene, ekteskapet med Søren og vennens skilsmisse.
TIL SALGS NÅ: I siste utgave av Se og Hør Weekend kan du lese et intervju med Aqua-Lene - om sommerferieplanene, ekteskapet med Søren og vennens skilsmisse. Vis mer

TV 2-aktuell igjen

Ifølge VG skal hun være klar for neste sesong av «Hver gang vi møtes» sammen med Bjarne Brøndbo (49), Silje Nergaard (48), Jonas Fjeld (61), Inger Lise Rypdal (64), Thom Hell (38) og OnklP (30).

Når Se og Hør spør henne om karrieren den nærmeste framtiden, er hun hemmelighetsfull...

Lykkelig i Danmark

Lene Nystrøm bor i Danmark med sin ektemann Søren Rasted (44) og deres to barn India (9) og Billy (8), men de er mye i Norge.

LENE OG GUTTA: Aqua-stjernene på HitAwards i 1999. Lene er nå gift med Søren Rasted (t.v.) og var tidligere kjæreste med René Dif.
LENE OG GUTTA: Aqua-stjernene på HitAwards i 1999. Lene er nå gift med Søren Rasted (t.v.) og var tidligere kjæreste med René Dif. Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til å være mer her. Norge er «hjemme» for meg, og det er viktig at barna blir kjent med sine røtter, har hun tidligere sagt til Se og Hør.LES OGSÅ: Aqua-Rene skal skilles