Fyrstinne Charlene:

Trist beskjed

Legger en demper på feiringen.

UHELDIGE NYHETER: Dagen før fyrstinne Charlene har bursdag får familien uheldige nyheter. Foto: Splash News/ NTB.
UHELDIGE NYHETER: Dagen før fyrstinne Charlene har bursdag får familien uheldige nyheter. Foto: Splash News/ NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag 25.januar fyller fyrstinne Charlene 45 år. Feiringen hadde alle odds til å bli bedre enn i fjor med tanke på at hun er hjemme igjen med barna sine, og ikke ligger på en rehabiliteringsklinikk i Sveits.

Likevel fikk hun en demper på bursdagen sin i år også.

- Vanskelige tider

Det er ingen hemmelighet at fyrstinnen har hatt noen tøffe år.

I mai 2021 ble hun blant annet operert for en øre-nese-hals-infeksjon. Kort tid etter gjennomgikk hun et bihuleløft og en bentransplantasjon. I september samme år måtte hun nok en gang legges inn på sykehus, fordi hun besvimte.

- Det var spesielt en test for kona mi, som led mye og gikk gjennom vanskelige tider, langt fra familien sin. Men det var også en test for våre barn og for meg selv, fortalte fyrst Albert (64) til den franske helgeavisen Journal de Dimanche.

Det førte til at hun lenge var ute av rampelyset. I det siste har det derimot sett ut som hun har blitt bedre, og hun har dukket opp på flere offentlige arrangementer.

Likevel var hun ingen sted å se på tivolifestivalen i Monte Carlo. Da dukket bare ektemannen opp alene med tvillingene deres Gabrielle og Jacques (8).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.