Fyrstinne Charlene:

Trist beskjed

Legger en demper på feiringen.

UHELDIGE NYHETER: Dagen før fyrstinne Charlene har bursdag får familien uheldige nyheter. Foto: Splash News/ NTB.
UHELDIGE NYHETER: Dagen før fyrstinne Charlene har bursdag får familien uheldige nyheter. Foto: Splash News/ NTB. Vis mer
Publisert

Onsdag 25.januar fyller fyrstinne Charlene 45 år. Feiringen hadde alle odds til å bli bedre enn i fjor med tanke på at hun er hjemme igjen med barna sine, og ikke ligger på en rehabiliteringsklinikk i Sveits.

Likevel fikk hun en demper på bursdagen sin i år også.

- Vanskelige tider

Det er ingen hemmelighet at fyrstinnen har hatt noen tøffe år.

I mai 2021 ble hun blant annet operert for en øre-nese-hals-infeksjon. Kort tid etter gjennomgikk hun et bihuleløft og en bentransplantasjon. I september samme år måtte hun nok en gang legges inn på sykehus, fordi hun besvimte.

ARVEREKKE: Leah Isadora Behn var aktuell i «Powerwomen» hvor hun snakket åpent om sitt forhold til den kongelige arverekken. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Det var spesielt en test for kona mi, som led mye og gikk gjennom vanskelige tider, langt fra familien sin. Men det var også en test for våre barn og for meg selv, fortalte fyrst Albert (64) til den franske helgeavisen Journal de Dimanche.

Det førte til at hun lenge var ute av rampelyset. I det siste har det derimot sett ut som hun har blitt bedre, og hun har dukket opp på flere offentlige arrangementer.

Likevel var hun ingen sted å se på tivolifestivalen i Monte Carlo. Da dukket bare ektemannen opp alene med tvillingene deres Gabrielle og Jacques (8).

GLEMTE SEG: Prins William glemte i et kort sekund hva kongelig protokoll er. Video: AP Vis mer

Uheldige nyheter

Fyrst Albert hyllet kona for den tøffe tiden hun har gått igjennom, og sa blant annet at han var veldig stolt av henne. Lite visste Albert at det ville bli han som satt en stopper for årets bursdagsfeiring av fyrstinnen.

Kvelden før Charlenes 45-årsdag fikk familien en trist beskjed. Albert testet positivt for covid-19, og er derfor tvunget til å kansellere planene sine i løpet av de kommende dagene, melder Hello Magazine.

Feiringen av Charlenes store dag ser derfor ikke lys ut.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Det er tredje gang Albert tester positivt for viruset. Han har heldigvis ikke noen symptomer på dette tidspunktet, men skal likevel isolere seg hjemme, skriver Svensk Dam.

Ifølge Svensk Dam er det foreløpig ikke kjent om fyrstinnen er smittet eller ikke.

LES OGSÅ: Hardt ut mot ryktene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer