«Hjem til jul»:

Trist beskjed til fansen

Slutt for «Hjem til jul».

SLUTT: Ida Elise Broch blir dessverre ikke å se i en ny sesong av «Hjem til jul». Foto: Netflix
SLUTT: Ida Elise Broch blir dessverre ikke å se i en ny sesong av «Hjem til jul». Foto: Netflix Vis mer
Publisert

Vi har vært mange som gjennom to sesonger har fulgt Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), sin kjærlighetsjakt i Netflix-suksessen «Hjem til jul».

Mandag kveld bekrefter imidlertid Netflix overfor VG at det ikke kommer en ny sesong av den norske serien.

- Å lage «Hjem til jul» har vært en fantastisk opplevelse, og vi kunne ikke bedt om bedre respons fra fans over hele verden, sier regissør Per Olav Sørensen i en e-post til avisa.

Videre kommer det fram at det hele tiden var meningen at andre sesong skulle være den siste. Samtidig takker Sørensen skuespillerne og de andre som har jobbet med produksjonen.

HETE SCENER: For Johanne og Jonas, spilt av Ida Elise Broch og Felix Sandman, blir det en veldig vellykket date, etterfulgt av noen temmelig hete scener. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Norges første Netflix-serie hadde premiere i 2019 og ble raskt en suksess. I januar året etter ble det bekreftet at serien skulle fornyes med nok en sesong - og nå viser det seg altså at det ikke kommer en ny runde.

Da Dagbladet snakket med regissøren i desember, var han ikke negativ til en sesong tre, men han sa at det i så fall ikke ville bli han som eventuelt skulle lage den.

- Jeg har nok å gjøre, og har begynt på andre serier. Det er alltid fint med oppmerksomhet, men jeg har nok av jobbtilbud. Det har absolutt vært interessant å gjøre romantisk komedie, men det blir ikke jeg som gjør en sesong tre. Det er Netflix som avgjør om de ønsker enda en sesong, men det blir da eventuelt med en annen regissør, fortalte Sørensen til avisa.

LES OGSÅ: «Hjem til jul»-stjernen avslører diagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer