Du leser nå Se og Hør Pluss

SORG: For ti år siden mistet Bent Stiansen kona Annette etter langvarig sykdom. – Hun levde intenst og kort, men etterlot et stort avtrykk hos mange, forteller mesterkokken.

Bent Stiansen mistet kona Annette for ti år siden

FINE DAGER: Sammen startet Bent og Annette gourmet-restauranten Statholdergaarden. Nå driver Stiansen spisestedet sammen med datteren Natascha.

Publisert

Skrev historie. Helt siden 1990-tallet har Bent Stiansen (57) blitt regnet blant Norges dyktigste og mest profilerte kokker. Starten fikk han som kokkelærling ved Hotel Continental bare 17 år gammel. Tretten år senere skapte han historie, som den første skandinaven til å vinne det uoffisielle franske verdensmesterskapet i kokkekunst Bocuse d’Or. Siden gikk det slag i slag. Sammen med kona Annette åpnet han gourmet-restauranten Statholdergaarden i Rådhusgata i Oslo, som fikk sin første Michelin-stjerne i 1998.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer