Du leser nå Se og Hør Pluss

SORG: For ti år siden mistet Bent Stiansen kona Annette etter langvarig sykdom. – Hun levde intenst og kort, men etterlot et stort avtrykk hos mange, forteller mesterkokken.

Bent Stiansen mistet kona Annette for ti år siden

FINE DAGER: Sammen startet Bent og Annette gourmet-restauranten Statholdergaarden. Nå driver Stiansen spisestedet sammen med datteren Natascha.

Publisert

Skrev historie. Helt siden 1990-tallet har Bent Stiansen (57) blitt regnet blant Norges dyktigste og mest profilerte kokker. Starten fikk han som kokkelærling ved Hotel Continental bare 17 år gammel. Tretten år senere skapte han historie, som den første skandinaven til å vinne det uoffisielle franske verdensmesterskapet i kokkekunst Bocuse d’Or. Siden gikk det slag i slag. Sammen med kona Annette åpnet han gourmet-restauranten Statholdergaarden i Rådhusgata i Oslo, som fikk sin første Michelin-stjerne i 1998.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Hurra, Se og Hør Pluss fyller år!

Se og Hør Pluss feirer ett-års dag og vi gir 50% rabatt på alle abonnementer

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

99,-(første måned)

50% rabatt første måned

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer