- Trist at Fredrik ikke er her

Maria Bonnevie ankom Amandafesten i vintagekjole til 300 kroner.

STÅLTE: Maria Bonnevie, som er nominert i kategorien beste kvinnelige skuespiller under årets Amanda, strålte i en lekker, svart vintagekjole til bare 300 kroner.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
STÅLTE: Maria Bonnevie, som er nominert i kategorien beste kvinnelige skuespiller under årets Amanda, strålte i en lekker, svart vintagekjole til bare 300 kroner. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
I HAUGESUND: (SEHER.NO): Se videointervju med Maria Bonnevie nederst i saken!

Fredag kveld går den prestisjefulle Amanda-utdelingen av stabelen i Haugesund, og store deler av den norske filmbransjen er samlet for å feire begivenheten i filmbyen.

Kun timer før utdelingen sendes på TV 2, var det duket for Amanda-vorspiel, hvor kveldens nominerte var æresgjestene.

Og en av dem som vekket mest oppmerksomhet på den regntunge røde løperen, var filmskjønnhet Maria Bonnevie (36), som er nominert i kategorien "beste kvinnelige skuespiller", for rollen som narkoman småbarnsmor i filmen "Engelen".


Skuespillerinnen så slående vakker ut i en lekker svart kjole med oppsatt hår, og til Seher.no kunne hun avsløre at kjolen bare kostet 300 kroner.

- Jeg har på meg en vintagekjole, og den kostet bare 300 kroner, humrer hun til Seher.no.


Det var nok mange som stusset over at den vakre skuespillerinnen, som også vant  Amanda i 2002 for rollen i "Jeg er Dina", ankom filmfesten uten tv-stjernekjæresten Fredrik Skavlan

Ifølge Maria er det imidlertid en naturlig forklaring på dét.

- Han er og jobber, forklarer hun, men innrømmer at det er litt trist å ikke ha kjæresten ved sin side:
 
- Det er litt trist, men sånn er det.
 
Men han følger kanskje med på tv?

- Ja, jeg tror kanskje det, smiler hun.

I 1999 hadde Maria en av hovedrollene i Hollywoodfilmen "Den 13. krigeren" med superstjernen Antonio Banderas. Og etter å nytt stor suksess her hjemme de siste årene, innrømmer hun at det hadde vært stas med flere roller i den amerikanske filmhovedstaden.

- Gjerne det, hvis det kommer noen tilbud. Men det er helt fint nok her og. Det er det. Og jeg jobber jo også i Sverige, så jeg har det helt fint her. Men skulle noe dukke opp, så hadde det vært fantastisk ja., sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 

LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria

Se videointervju med Maria Bonnevie nedenfor:[obj:media:8833]