Amalie Snøløs fra «Farmen»:

- Trist at «Farmen» velger å fronte kroppen min

«Farmen»-Amalie avviser at de lettkledde scenene på TV 2-gården var et bevisst valg.

- VARMT VÆR: Hvis folk tror at jeg har et behov for å vise fram kroppen min på tv, så kan jeg i alle fall avkrefte det. Det var varmt og er helt normalt, sier Amalie Snøløs til Se og Hør om sine lettkledde scener på «Farmen». Foto: TV 2
- VARMT VÆR: Hvis folk tror at jeg har et behov for å vise fram kroppen min på tv, så kan jeg i alle fall avkrefte det. Det var varmt og er helt normalt, sier Amalie Snøløs til Se og Hør om sine lettkledde scener på «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): - Det bor så mye fint i Amalie, men på tv er hun bare en bikinikropp. Det er skrekkelig trist å se at hun er framstilt sånn, sier Vidar Helseth (38) til Se og Hør.

Etter at den utslåtte «Farmen»-deltakeren røyk ut av realitykonkurransen, har han fulgt sitt eget opphold på tv.

Og han liker ikke alt han ser.

- De plukker ut og dyrker én side av folk. Jeg føler at det norske folk blir fratatt veldig mange gode historier, sier han.

- Ordentlig frustrerende

Da Se og Hør snakket med den engasjerte tobarnsfaren foran tv-exiten, var han tydelig i sin sak rundt framstillingen av egen person - og mente tv-seerne fikk inntrykk av at han var i overkant «lavmælt og anonym».

Hva gjelder meddeltaker Amalie Snøløs (21), synes Helseth det er urovekkende å se hvilke tv-bilder TV 2 og produksjonsselskapet Strix har plukket ut.

Han peker på at sørlandsjenta mistenkelig ofte blir filmet i bikinitopp, blant annet i et innslag fra forrige ukes episode, der Snøløs og hennes angivelige realityflørt, Mats Beilergaard Brennemo (28), setter opp et gjerde sammen.

FÅR OPPMERKSOMHET: TV 2 får så hatten passer for hvordan de har valgt å presentere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
FÅR OPPMERKSOMHET: TV 2 får så hatten passer for hvordan de har valgt å presentere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det er bare kropp og ikke noe annet. Jeg forstår hvorfor de tenker sånn, at vi alle er en del av et realityprogram og må forvente å havne i en rolle. Likevel finner jeg det ordentlig frustrerende, for det gjenspeiler ikke virkeligheten, sier han.

- Få sekunder i bikini

Amalie Snøløs forteller til Se og Hør at hun deler Helseths synspunkter.

- Jeg skjønner veldig godt hva Vidar snakker om, for han har sett hvem jeg egentlig er. For min del er det bare en kompliment at han blir provosert over det stadige fokuset på sex og kropp - for han ser at jeg er langt mer enn det, sier Snøløs, og fortsetter:

- Jeg synes det er litt trist at de velger å fronte kroppen min, når jeg selv vet at jeg har mer å by på. Men greit, de lager tv - og gir kanskje folket det de vil ha? Det må jo være en grunn til at de har tatt med de få sekundene av meg i bikini.

- Så du går ikke like ofte rundt i bikini som tv-seerne kan få inntrykk av?

- Nei! Jeg var kanskje den som badet minst der inne. Hvis folk tror at jeg har et behov for å vise fram kroppen min på tv, så kan jeg i alle fall avkrefte det. Det var varmt og er helt normalt.

- Har du fått mye tilbakemeldinger fra tv-seerne på dette?

- Nei, egentlig ikke. Mange tenker kanskje at jeg er dummere enn jeg er, men jeg bryr meg veldig lite om det, sier 21-åringen.

- Viser fram mange sider

Snøløs valgte for øvrig å «spille dum» overfor de andre deltakerne i gårsdagens episode, ved å late som om hun misforsto flatbrødoppskriften hun hadde fått ansvar for. Målet var å ødelegge ukesoppdraget for storbonden Camilla Cox Barfot (31), slik at sistnevnte ikke fikk en fordel i en eventuell finale.

- Jeg hadde overhodet ikke dårlig samvittighet for det jeg gjorde, og er med på konkurransebiten fullt ut. Det morsomme er at ingen skjønner eller tror at jeg har sabotert, humrer sørlendingen.

Se og Hør har lagt fram bemerkningene fra Amalie Snøløs og Vidar Helseth overfor TV 2. Pressekontakt for «Farmen», Alex Iversen, har følgende kommentar til saken:

- Det å være avkledd på kroppen er en naturlig konsekvens av at solen skinner, som Amalie sier. «Farmen» går over 33 program, og vi viser fram mange sider av deltakerne underveis, sier Iversen.

Ikke den eneste

Det er verdt å nevne at Snøløs ikke er den eneste kvinnelige «Farmen»-deltakeren som har droppet t-skjorta på tv. Også Line Suomalainen (55), som røyk ut av programmet første uka, rakk å utpeke seg.

- Da jeg så alle tv-bildene av meg selv i BH-en tenkte jeg: «Herregud da, Line». Men jeg kan skylde meg selv for det, og synes i grunn det er ganske artig. Jeg er den jeg er, og blåser i hva folk tenker, har Suomalainen tidligere fortalt til Se og Hør.

Etter at både hun og Vidar Helseth har måttet takke for seg på «Farmen», står elleve deltakere igjen i kampen om hytte og bil.

Den siste av de fjorten opprinnelige deltakerne, oslojenta Thale Myhre (24), valgte å trekke seg brått fra programmet grunnet sykdom forrige mandag.

LES OGSÅ: Her finner du «Farmen»-deltakerne i sosiale medier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer