- TRIST: Tidligere Paradise Hotel-vinner Aurora Gude, synes det er trist å høre om ødeleggelsene. Bildet til høyre er ikke fra Paradise Hotel, men fra en annen bolig som ligger i nærheten. Foto: Thomas Horni, Seoghør.no / NTB Scanpix
- TRIST: Tidligere Paradise Hotel-vinner Aurora Gude, synes det er trist å høre om ødeleggelsene. Bildet til høyre er ikke fra Paradise Hotel, men fra en annen bolig som ligger i nærheten. Foto: Thomas Horni, Seoghør.no / NTB Scanpix Vis mer

- Trist å se ødeleggelsen av «Paradise Hotel»

Monsterorkanen fjernet blant annet taket på TV3s innspillingssted i Mexico.

Publisert

SEOGHØR.NO: For to uker siden herjet orkanen Patricia på Mexicos vestkyst. Orkanen, som skal ha vært den kraftigste National Hurricane Center har målt, hadde sitt sentrum i Chamela, der TV3-serien «Paradise Hotel» spilles inn.

STORE ØDELEGGELSER: TV3 sine egne bilder viser store ødeleggelser på Paradise Hotel. Bildet til venstre er fra loungen, der man kan se at taket har rast ned. Bildet til høyre viser en dør som har blitt ødelagt i orkanen. Foto: TV3
STORE ØDELEGGELSER: TV3 sine egne bilder viser store ødeleggelser på Paradise Hotel. Bildet til venstre er fra loungen, der man kan se at taket har rast ned. Bildet til høyre viser en dør som har blitt ødelagt i orkanen. Foto: TV3 Vis mer

Derfor ble det store ødeleggelser på eiendommen der også den danske versjonen spilles inn, skriver danske Ekstra Bladet.

- Vi fryktet det verste da vi så på nyhetene at orkanens sentrum faktisk var Chamela, akkurat der vi spiller inn, sier pressesjef i TV3, Line Vee Hanum, til Seoghør.no.

Aurora Gude vant «Paradise Hotel» i 2014. Hun har sett bilder av ødeleggelsene, og reagerer med fortvilelse.

- Det synes jeg er trist. Det så veldig ille ut. Vi slapp heldigvis unna uvær da jeg var der, sier Gude til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.


Innspillingene til en ny sesong av «Paradise Hotel» starter etter planen opp i januar. Før det er det mye å gjøre for å få resorten, og ikke minst områdene rundt, i stand igjen.

- Vi har vært i kontakt med samarbeidspartnerne våre i Mexico og fått rapporter om hvordan det ser ut der etter herjingene.

- Det har vært rimelig mye å rydde opp, det er jo et helt lokalsamfunn som skal fungere for at tv-produksjonen skal gå knirkefritt – veinett, strøm, vann og overnatting for crew må være i orden, i tillegg til selve Paradise Hotel selvsagt, sier Vee Hanum.

VANT PARADISE HOTEL: Sammen med Nicolai Bennis vant Aurora Gude Paradise Hotel i 2014. Her er de med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
VANT PARADISE HOTEL: Sammen med Nicolai Bennis vant Aurora Gude Paradise Hotel i 2014. Her er de med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer
OVERSVØMMELSER: Da orkanen var på sitt verste var det store oversvømmelser i området. Foto: TV3
OVERSVØMMELSER: Da orkanen var på sitt verste var det store oversvømmelser i området. Foto: TV3 Vis mer
RAMMET CHAMELA: Orkanens sentrum var Chamela, det lille stedet der Paradise Hotel spilles inn.
RAMMET CHAMELA: Orkanens sentrum var Chamela, det lille stedet der Paradise Hotel spilles inn. Vis merTaket skal rett og slett ha blåst av bygningene. Det er krise for det danske TV-teamet, som er på plass i Mexico for å spille inn serien akkurat nå.

Saken fortsetter under bildet.


- Selve huset er av stein, men taket forsvant og det er en del andre ødeleggelser. Heldigvis er det tid til å få ting i orden da vi begynner innspillingen først etter nyttår – det er verre for danskene som spiller inn i samme område nå.

For tidligere vinner Gude, går også tankene til rommet «Venus», som hun fikk et helt spesielt forhold til under oppholdet på «Paradise Hotel».

- Jeg tenker mest på det rommet som jeg bodde på, og var så glad i. Hvis det er ødelagt, blir jeg veldig lei meg, sier Aurora.


LES OGSÅ: - Ja, jeg har fått meg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer