- Trist å reise fra Marit

Trekantdrama i «Mesternes mester»: Pål Gunnar Mikkelsplass ble slått ut av romvenninnen til kona!

SEOGHØR.NO: Den tidligere sykkelstjernen Monica Valen (44) havnet sist i sammendraget for andre gang av tre mulige så langt i «Mesternes mester».

Men nok en gang viste hun seg som en mester i «natt-testen».

Denne gangen var det den tidligere langrennsstjernen Pål Gunnar Mikkelsplass (53) som måtte pakke kofferten og forlate deltakerhuset på Middelhavsøya Sicilia. Til alt overmål, er Monica og Pål Gunnars kone, Marit Mikkelsplass (49), romvenninner i deltakerhuset.

KONKURRENTER:  I tillegg til Pål Gunnar og Marit Mikkelsplass er  kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland,  fotballspiller Mini Jacobsen,  kiter Kari Schibevaag,  skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk og syklist Monica Valen med i «Mesternes mester». Foto: Roy Darvik/NRK
KONKURRENTER: I tillegg til Pål Gunnar og Marit Mikkelsplass er kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland, fotballspiller Mini Jacobsen, kiter Kari Schibevaag, skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk og syklist Monica Valen med i «Mesternes mester». Foto: Roy Darvik/NRK Vis mer

- Slo du ut mannen min?! sa Marit da Monica dukket opp igjen senere på kvelden.

Pål Gunnar synes exiten kom litt for tidlig. Ikke minst fordi han hadde med Marit, og fordi det hadde vært en del logistikkarbeid i forkant for at begge kunne reise. Sammen har de barna Marte (11) og Kristen (15).

- Det var selvsagt trist å reise fra Marit. Vi hadde det veldig fint dere nede, sier Pål Gunnar til Se og Hør.

"Bromma-ekspressen", som han ble kalt i sine aktive dager, synes det var spennende å dele historier og erfaringer med så mange andre tidligere toppidrettsutøvere - og skulle gjerne hatt noen middager til med gjengen.

- Men Monica var både tøff i hodet og dyktig. Det var helt greit at hun gikk videre, sier han diplomatisk.

TIDLIG EXIT: Tidligere har Kari Schibevaag og Tora Berger røket ut av Mesternes mester. Foto: Se og Hør
TIDLIG EXIT: Tidligere har Kari Schibevaag og Tora Berger røket ut av Mesternes mester. Foto: Se og Hør Vis mer

Ekteparet har tidligere innrømmet overfor Se og Hør at de hadde en liten hemmelig allianse i "Mesternes mester".

- Vi kan vel si at vi hadde en avtale på turen. Hvis den ene kom sist og måtte velge ut en til nattest, så kom vi ikke til å velge hverandre, sa Pål Gunnar.

- Vi hadde nok en fordel før de andre ble veldig godt kjent fordi vi kunne stole på hverandre og dele litt, istemte Marit.

Det ble aldri noen aktuell problemstilling. Verken Marit eller Pål Gunnar havnet sist i sammendraget. Men begge ble utfordret i "nattesten". Marit av Kari Schibevaag. En duell Marit vant. Og som nevnt, Pål Gunnar av Monica Valen.

- Nå får Marit forsvare familiens ære. Jeg har stor tro på henne, hun har imponert meg, sier Pål Gunnar.

LES OGSÅ: -Tora var den mest ekte av deltagerne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.