- Trist å måtte betale for å få en venn

«Ingen Grenser»-Kari nekter å ha støttekontakt.

ENSOM: Men Sangro Olestad vil ikke ha noen støttekontakt. Hun er ukomfortabel med tanken på at noen skal få betaling for å være sammen med henne. Foto: NRK
ENSOM: Men Sangro Olestad vil ikke ha noen støttekontakt. Hun er ukomfortabel med tanken på at noen skal få betaling for å være sammen med henne. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kari Sangro Olestad (31) har de siste ukene gjort seg bemerket for hennes fabelaktige innsats i NRK-programmet «Ingen Grenser».

Deltageren har åpnet seg opp i programmet, og har snakket ut om den vanskelige tiden, og hvordan det er å leve med cerebral parese.

I et intervju med bladet Hjemmet forteller Sangro Olestad nå om én episode som hun aldri kommer til å glemme, og som har gjort at hun ikke har noen støttekontakt lenger.

- Jeg orker ikke tanken på at noen skal få lønn for å være sammen med meg. Tidligere hadde jeg en støttekontakt. Jeg glemmer ikke da hun møtte en venn og sa: «Jeg er på jobb». Det kjentes trist at den eneste måten å få en venn på var ved å betale vedkommende, sier hun til bladet.

«Ingen Grenser»-deltageren savner å ha et sosialt liv.

- I perioder føler jeg meg veldig ensom. Det er ikke uvanlig at det eneste besøket jeg har, er vaskehjelpen annenhver uke. Jeg tror folk synes det er vanskelig å være sammen med meg fordi jeg ikke klarer å uttrykke meg like tydelig hele tiden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg en kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer