- Trist å forlate gjengen, og godt å komme hjem

Liv Grete Skjelbreid Poirée var litt lettet da hun røk ut av NRKs «Mesternes Mester».

KONKURRANSEMENNESKE: - Jeg liker ikke å tape i noe jeg bør kunne, men jeg har et veldig avslappet forhold til det jeg vet jeg ikke kan, sier Liv Grete til Seher.no. Hun tapte lørdagens nattest mot Lene Jenssen. Foto: TVNorge
KONKURRANSEMENNESKE: - Jeg liker ikke å tape i noe jeg bør kunne, men jeg har et veldig avslappet forhold til det jeg vet jeg ikke kan, sier Liv Grete til Seher.no. Hun tapte lørdagens nattest mot Lene Jenssen. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Etter lørdagens episode av «Mesternes Mester» på NRK, ble det klart at det var tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid Poirée (36) som måtte forlate konkurransen.

Og til Seher.no forteller 36-åringen at det var det trist å måtte dra hjem så tidlig.

- Det var trist å forlate gjengen, men det var veldig godt å komme hjem til jentene mine, forteller trebarnsmoren. 


Etter to episoder av programmet, var det Finn Christian Jagge som kom best ut sammelagt av øvelsene, mens tidligere svømmer Lene Jenssen (53) kom dårligst ut. Jenssen måtte dermed i natt-test, og etter å ha trukket lodd, ble det klart at hennes motstander i duellen ble Liv Grete.

- Det tror jeg blir en kjempetøff kamp, det tror jeg absolutt, sa Liv Grete før duellen.

36-åringen har vært med på en rekke tøffe dueller på skiskytterarenaen, men reaksjonsevnen holdt ikke i duellen, og dermed ble hun den første til å måtte forlate «Mesternes Mester».

- Jeg var jo litt lettet for å komme meg hjem til familien, samtidig så var jeg full av inntrykk som raste gjennom hodet på en gang. Det hadde jo vært mye nytt å forholde seg til på kort tid, og da kommer det jo en del tanker i etterkant som må bearbeides, sier hun til Seher.no. 

Den tidligere verdensmesteren forteller at hun tok TV-serien veldig på sparket, og at hun egentlig ikke hadde noen forventninger om å komme lenger.

- Jeg hadde ikke tenkt på det i hele tatt. Det var hektisk hjemme i forkant. Så da dagen kom, dro jeg uten å ha tenkt mye på hvordan dette skulle bli. Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt.

Liv Grete er heller ikke bitter fordi hun måtte forlate konkurransen etter at hun måtte i natt-test ved en tilfeldighet som loddtrekning.

- Dette var jo bare en lek for meg, så loddtrekning var greit. Det hadde kanskje vært verre å måtte dra hjem hvis det ikke var tilfeldig.
                  
36-åringen forteller til Seher.no at det til tross for tøffe konkurranser, var varmen på Kypros som var den største utfordringen for henne. I tillegg syntes hun det var tøft å reise fra ektemannen Raphael og parets tre døtre, Emma, Anna og Lena.

- Jeg savner alltid familien uansett hvor lenge jeg er borte, men de hadde det veldig bra og da går det greit.

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det ble noen tårer