«Farmen kjendis»

Trippel-exit: - Jeg hylgrein

Seks ble til tre i onsdagens «Farmen kjendis»-episode.

TRYNER: De resterende i «Farmen Kjendis» må gjennom en tøff hinderløype, og for en av deltakerne går det skikkelig galt. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka sikret oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) og tv-profil Mia Gundersen (58) seg hver sin semifinalebillett i årets sesong av «Farmen kjendis». Mens førstnevnte slo alle de andre deltakerne i øksekast, kunne Gundersen onsdag hente hjem seieren på den tredelte gårdskonkurransen.

Det betyr med andre ord at de resterende deltakerne måtte ut i den berømte hinderløypa, som gjennom flere år har vist seg å ikke vise noen nåde overfor dem som prøver å komme seg raskest, men også helskinnet, gjennom den.

Hinderløypa, som i mange år har bydd på både latterkramper og iskalde bad, viste seg å bli for tøff for tidligere Frp-politiker Per Sandberg (60), Youtube-stjernen Hanna-Martine Slåttland Baller og den folkekjære artisten Anita Hegerland (59) - som alle tre måtte se seg slått av Rødt-politiker Mímir Kristjánsson (33). Han var mildt sagt uslåelig i hinderløypa.

<strong>VIDERE:</strong> Erik Alfred og Mia kapret hver sin semifinalebillett, og slapp å møte i hinderløypa. Foto: Alex Iversen / TV 2
VIDERE: Erik Alfred og Mia kapret hver sin semifinalebillett, og slapp å møte i hinderløypa. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Kraftig fall

Youtube-stjernen Hanna-Martine Slåttland Baller fikk seg også en kalddusj opptil flere ganger gjennom løypa, men forteller at adrenalinet fikk henne gjennom.

- Jeg var på et sted i livet hvor jeg ikke var så flink til å «booste» meg selv i konkurransesammenheng. Jeg hadde på en måte ikke så stort konkurranseinstinkt, og hadde egentlig ikke noe mål om å vinne, innrømmer hun overfor Se og Hør.

20-åringen påpeker at hun likevel ga absolutt alt i den beryktede hinderløypa, og at det på et tidspunkt gikk så fort at hun slo seg skikkelig. Det merket hun imidlertid ikke før etter at hun hadde skiftet og fått tilbake roen, etter konkurransen.

- Jeg hadde som nevnt skikkelig adrenalin og slo meg i det ene fallet, men det var først i etterkant at jeg merket at «dette er jo faktisk skikkelig vondt».

<strong>GA ALT:</strong> Hanne-Martine ga alt i hinderløypa, men det holdt ikke til seier. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Hanne-Martine ga alt i hinderløypa, men det holdt ikke til seier. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Hylgrein

At semifinaleplassen glapp rett foran øynene på henne, tar hun med knusende ro, og mener at det var riktig at det endte som det gjorde.

- Jeg var klar for å komme meg hjem, og Mímir ville det rett og slett mer enn meg denne gangen.

Etter «Farmen»-exiten ble Slåttland Baller fraktet til et hotell med de to andre utslåtte deltakerne, hvor de fikk litt tid alene før de ble gjenforent med familie og venner.

- Jeg hylgrein i bilen til hotellet, da jeg fikk snakke med familien for første gang etter så mange uker. Jeg måtte ringe dem igjen med en gang vi kom på hotellet, bare for å høre stemmene deres, forteller 20-åringen.

<strong>UTE:</strong> Hanna-Martine følte seg klar for å reise hjem da hun ble slått ut av «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Hanna-Martine følte seg klar for å reise hjem da hun ble slått ut av «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Tida på hotellet, før de reiste hjem, beskriver Slåttland Baller som «hellig». Hun benyttet blant annet anledningen til å kjøpe det hun hadde «cravet» mest på gården, nemlig forskjellig frukt, tyggis og sjokolade.

- Jeg tror det var helt avgjørende å få være alene litt etter at vi hadde røket ut. Jeg husker at mine nærmeste mente jeg var litt rar i starten da jeg kom hjem, at jeg ga dem beskjed om å ikke klage på prisen på ost fordi jeg visste hvor lang tid det tar å lage. Og jeg har et helt annet perspektiv på ting nå. I ettertid innser jeg hvor mye vi tar for gitt, og jeg anbefaler alle som har mulighet til å gjøre noe lignende som jeg har vært med på nå.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

Måtte bryte

For Anita Hegerland skulle hinderløypa vise seg å bli av det kortvarige slaget. Under tirsdagens gårdskonkurranse kuttet hun seg nemlig stygt på knivene da de skulle lage mat, og skar seg helt inn til beinet på den ene fingeren. Hegerland så seg derfor nødt til å bryte hinderløypa etter bare noen minutter.

- Jeg syntes hinderløypa var utrolig morsom. Jeg fikk en veldig fin start og kom meg egentlig ganske godt ut i løypa, men så falt jeg i vannet. Idet jeg gjør det slår jeg fingeren min på tuppen, den jeg kuttet, og da var jeg rett og slett så redd for å slå av hele greia, minnes hun overfor Se og Hør, og fortsetter:

- Den hang bare i en løs fille, så jeg tenkte at «nå får jeg gi meg mens leken er god».

<strong>SKADET:</strong> Et fall i hinderløypa sørget for at Anita Hegerland innså at hun burde bryte konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
SKADET: Et fall i hinderløypa sørget for at Anita Hegerland innså at hun burde bryte konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Å måtte trekke seg så nær finalen beskriver 59-åringen som ikke annet en fryktelig ergerlig og veldig kjedelig, men hun kan avsløre at hun likevel klarte målet sitt.

- Jeg hadde et mål om å komme til finaleuka, så det er jeg veldig, veldig stolt av.

Da hun ankom hotellet i etterkant tok Hegerland seg en lang, varm dusj, før hun dro på butikken og fylte en hel pose med akkurat det hun hadde lyst på.

I likhet med Slåttland Baller setter 59-åringen pris på tida hun fikk på å summe seg, før hun dro hjem og tilbake til hverdagen.

For Per Sandberg ble hinderløypa også en hard affære. Se hvordan det gikk med ham øverst i saken!

LES OGSÅ: - Jeg silblødde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer