«Farmen kjendis»

Trippel-exit: - Jeg hylgrein

Seks ble til tre i onsdagens «Farmen kjendis»-episode.

TRYNER: De resterende i «Farmen Kjendis» må gjennom en tøff hinderløype, og for en av deltakerne går det skikkelig galt. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka sikret oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) og tv-profil Mia Gundersen (58) seg hver sin semifinalebillett i årets sesong av «Farmen kjendis». Mens førstnevnte slo alle de andre deltakerne i øksekast, kunne Gundersen onsdag hente hjem seieren på den tredelte gårdskonkurransen.

Det betyr med andre ord at de resterende deltakerne måtte ut i den berømte hinderløypa, som gjennom flere år har vist seg å ikke vise noen nåde overfor dem som prøver å komme seg raskest, men også helskinnet, gjennom den.

Hinderløypa, som i mange år har bydd på både latterkramper og iskalde bad, viste seg å bli for tøff for tidligere Frp-politiker Per Sandberg (60), Youtube-stjernen Hanna-Martine Slåttland Baller og den folkekjære artisten Anita Hegerland (59) - som alle tre måtte se seg slått av Rødt-politiker Mímir Kristjánsson (33). Han var mildt sagt uslåelig i hinderløypa.

Kraftig fall

Youtube-stjernen Hanna-Martine Slåttland Baller fikk seg også en kalddusj opptil flere ganger gjennom løypa, men forteller at adrenalinet fikk henne gjennom.

- Jeg var på et sted i livet hvor jeg ikke var så flink til å «booste» meg selv i konkurransesammenheng. Jeg hadde på en måte ikke så stort konkurranseinstinkt, og hadde egentlig ikke noe mål om å vinne, innrømmer hun overfor Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer