Trinny Woodall : - Jeg gikk tilbake til min voldelige eks-kjæreste

TV-profilen fra «Trinny & Susannah - Oppdrag Norge» sier hun var så langt nede at hun forsøkte å ta sitt eget liv, men klarte ikke å løsrive seg fra eks-kjæresten.

KJENTE FJES: (F.h) Trinny Woodall og Susannah Constantine har vært mye i Norge i forbindelse med innspillingene av alle sesongene til TV-programmet deres «Trinny og Susannah - oppdrag Norge».
KJENTE FJES: (F.h) Trinny Woodall og Susannah Constantine har vært mye i Norge i forbindelse med innspillingene av alle sesongene til TV-programmet deres «Trinny og Susannah - oppdrag Norge». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha hjulpet nordmenn å lære å kle seg i den populære TV-serien «Trinny & Susannah - Oppdrag Norge» har Trinny Woodall (51) blitt et kjent navn her til lands.

Tidligere har moteeksperten snakket åpent om at hun i oppveksten slet tungt med alkohol- og rusmisbruk, og at dette holdt på å ta knekken på henne.

Nå avslører Woodall at hun som 19-åring var i et svært dårlig forhold med en 23 år eldre mann, og at det giftige forholdet nesten fikk henne til å begå selvmord.

- Han var ganske ofte voldelig mot meg. Det var hans form for kontroll. Etterhvert trodde jeg at han ikke elsket meg lenger og endte opp med å ta masse piller, avslørte hun på showet sitt på israelsk TV søndag, ifølge The Sun.

- Jeg var bevisstløs, og han snudde seg til søsteren og svogeren min og sa: «Pass på den jævla søsteren din», så forsvant han.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTEN: Siden 2013 har Trinny vært sammen med 20 år eldre Charles Saatchi. Her er duoen på vei hjem etter en middagsdate på Scott's i London.  Foto: NTBscanpix
KJÆRESTEN: Siden 2013 har Trinny vært sammen med 20 år eldre Charles Saatchi. Her er duoen på vei hjem etter en middagsdate på Scott's i London. Foto: NTBscanpix Vis mer

Eks-mannen døde plutselig

Til tross for hendelsen klarte ikke Trinny å bryte kontakten.

- To uker senere dro jeg tilbake til ham, og var kjæreste med ham ett år til. Han hadde en makt over meg, forklarte hun, ifølge nettstedet.

I dag har den britiske programlederen vært edru i 23 år, og de to siste årene har hun vært kjæreste med den styrtrike kunstsamleren Charles Saatchi (71).

Woodall har datteren Lyla fra et ti år langt ekteskap med musikeren Johnny Elichaoff.

Etter skilsmissen forble eksene nære venner, og sjokket var stort for Trinny da han plutselig døde uventet i november i fjor.

MOR OG DATTER: Som 40-åring fikk TV-stjernen datteren Lyla med sin avdøde eks-mann. Bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTBscanpix
MOR OG DATTER: Som 40-åring fikk TV-stjernen datteren Lyla med sin avdøde eks-mann. Bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Trinny Woodall frykter datteren kan bli rusavhengig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer