Trine Rein giftet seg

De møtte hverandre på internett for ett år siden og forlovet seg under en krigsøvelse. Lørdag fikk kjærlighetshistorien en lykkelig slutt!

VAKKER: Trines eksklusive brudekjole ble spesialdesignet av kjendisdesigner Kåre Jånni Enderud. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
VAKKER: Trines eksklusive brudekjole ble spesialdesignet av kjendisdesigner Kåre Jånni Enderud. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sorry, nå er det for sent gutter. Vi sa begge ja, spøkte Trine Rein (35) til Se og Hørs utsendte etter å ha fått sin offiser og gentleman, bærumsmannen Per Janner (42).

- Vi er veldig lykkelige. Det har vært en flott dag, sa Trine etter begivenheten i slottskapellet på Akershus festning.

Popsangerinnen tok pusten fra over 100 inviterte gjester i sin nydelige brudekjole. Under vielsen var knapt et øye tørt da Trines gode venninne Torhild Sivertsen, etter ønske fra Trine selv, sang "At Last" - for å markere at Trine endelig hadde funnet drømmemannen. - Det var en nydelig vielse, og Trine var så vakker der hun skred opp kirkegulvet med sin far. Trine er en varm og god person og denne dagen fortjener hun så inderlig. At hun og Per fant hverandre er en eventyrlig kjærlighetshistorie, forteller Torhild. For mot alle odds fant Trine sin Per på internett!

- Vi traff hverandre i det øyeblikket jeg tenkte at jeg ikke trengte en mann. Jeg fant akkurat den Ducati'en jeg ville ha da jeg surfet på autodb.no og tok kontakt med selgeren for en prøvetur. Det viste seg at han hadde mer å by på enn en motorsykkel, fortalte Trine til Se og Hør om det første møtet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer