VAKKER: Trines eksklusive brudekjole ble spesialdesignet av kjendisdesigner Kåre Jånni Enderud. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
VAKKER: Trines eksklusive brudekjole ble spesialdesignet av kjendisdesigner Kåre Jånni Enderud. Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

Trine Rein giftet seg

De møtte hverandre på internett for ett år siden og forlovet seg under en krigsøvelse. Lørdag fikk kjærlighetshistorien en lykkelig slutt!

Sorry, nå er det for sent gutter. Vi sa begge ja, spøkte Trine Rein (35) til Se og Hørs utsendte etter å ha fått sin offiser og gentleman, bærumsmannen Per Janner (42).


- Vi er veldig lykkelige. Det har vært en flott dag, sa Trine etter begivenheten i slottskapellet på Akershus festning.


Popsangerinnen tok pusten fra over 100 inviterte gjester i sin nydelige brudekjole.
Under vielsen var knapt et øye tørt da Trines gode venninne Torhild Sivertsen, etter ønske fra Trine selv, sang "At Last" - for å markere at Trine endelig hadde funnet drømmemannen.
- Det var en nydelig vielse, og Trine var så vakker der hun skred opp kirkegulvet med sin far. Trine er en varm og god person og denne dagen fortjener hun så inderlig. At hun og Per fant hverandre er en eventyrlig kjærlighetshistorie, forteller Torhild.

For mot alle odds fant Trine sin Per på internett!


- Vi traff hverandre i det øyeblikket jeg tenkte at jeg ikke trengte en mann. Jeg fant akkurat den Ducati'en jeg ville ha da jeg surfet på autodb.no og tok kontakt med selgeren for en prøvetur. Det viste seg at han hadde mer å by på enn en motorsykkel, fortalte Trine til Se og Hør om det første møtet.


Noen måneder senere kunne Se og Hør avsløre at de to var et par. I oktober i fjor inviterte Per, som har en lang karriere i Det norske forsvaret, en intetanende Trine med på en militærøvelse. Inne i de dype skoger fridde han og fikk ja...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.