Trine Rein er gal etter sjokolade

- Hvis jeg åpner slusene, legger jeg på meg.

GLAD I SJOKOLADE: Trine Rein avslører sin største svakhet i matveien. Her opptrer hun for Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon i Oslo i 2008. Foto: Stella Pictures
GLAD I SJOKOLADE: Trine Rein avslører sin største svakhet i matveien. Her opptrer hun for Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon i Oslo i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Trine Rein (41) har ifølge seg selv et så stort sjokoladesug at hun er nødt til å kutte ut å spise det i hverdagene. Hvis hun ikke stenger sjokoladeslusene kommer kiloene!
 
– Jeg har et sykt og inderlig forhold til sjokolade. Hvis jeg ikke hadde hatt noen begrensninger kunne jeg spist kjempemasse hver eneste dag! Men jeg må være disiplinert og holder meg til lørdager. Hvis jeg åpner slusene i hverdagene legger jeg på meg! sier hun til Se og Hør.
 
Gjennom sin deltagelse i kjendisutgaven av 71 grader Nord lærte hun noe sjokolade-nyttig.
 
– Med så mye fysisk belastning lærte jeg at man kan spise så mye sjokolade man vil. Så lenge man bruker nok energi tilsvarende å gå Birkebeineren 3–4 ganger i uken er det jo bare å trykke i seg. Siden jeg ikke er så flink må jeg holde meg til å spise sjokolade på lørdager, og da spiser jeg mye! sier hun.
 
Sjokoladegale Trine har noen favoritter, men selv dem rører hun ikke før på godtedagen.
 
- Jeg liker skikkelig god gourmetsjokolade. Helst med karamell eller tøffe inni, røper hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Av og til spiste jeg sjokolade til frokost

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer