SKILLER SEG: Trine Hattestad bekrefter til Se og Hør at hun og ektemannen Anders skal skilles. Her er de sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
SKILLER SEG: Trine Hattestad bekrefter til Se og Hør at hun og ektemannen Anders skal skilles. Her er de sammen i 2006. Foto: NTB ScanpixVis mer

Trine Hattestad:

Trine Hattestad skiller seg

Den tidligere OL-mesteren bekrefter bruddet til Se og Hør.

(Se og Hør): Den tidligere OL-mesteren i spyd, Trine Hattestad (51) og ektemannen Anders (53) har gått fra hverandre etter nesten 28 år som mann og kone.

– Ja, vi skal skilles, bekrefter Trine i tirsdagens utgave av Se og Hør.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Trine Hattestad. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Trine Hattestad. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Paret har fire barn i alderen 13 til 27 år.

I 2007 var Trine med i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Da avslørte hun at hun gikk ned hele ti kilo i løpet av ukene med dansetrening.

Gullgrossisten la opp som aktiv idrettsutøver i 2000.

I dag er hun daglig leder ved Sport og Helseakademiet på Kolbotn, hvor hun hjelper andre med å nå målene sine innen trening og kosthold.

I 2016 deltok Hattestad i TV3-serien «Råskap».

Der ble hun blant vitne til en dramatisk velt av et traktorhjul.

SPYDKASTER: Trine Hattestad i aksjon under Bislett Games i 1994. Foto: NTB Scanpix
SPYDKASTER: Trine Hattestad i aksjon under Bislett Games i 1994. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge den tidligere kajakkpadleren Eirik Verås Larsen kunne det gått fryktelig galt da han nesten fikk nærkontakt med hjulet til håndballspiller Frank Løke og sin kone Mira Verås Larsen.

- Løypa var utrolig smal, den var ikke bred nok i forhold til hvor mange deltakere vi var. Ikke overraskende ble vi tatt igjen av Frank og Marte, da ble jeg redd for at tannhjulet skulle velte - og livredd for å få hælen knust av Frank og Miras hjul, sa Verås Larsen til Dagbladet.

SINNE: Frank Løke og Mira Verås Larsen forsøker å passere det ledende laget i konkurranseløypa. Det får Eirik Verås Larsen til å koke. Video TV3 Vis mer

Motstanderlagets tannhjul smalt i bakken rett ved siden av Verås Larsens hæl. Hadde han knust hælen, ville det vært over og ut, både i konkurransesammenheng og med tanke på skade, ifølge den tidligere kajakkpadleren fra Flekkefjord.

Tidligere håndballspiller Frank Løke fortalte til Dagbladet at Eirik Verås Larsen «klikka» fordi han var redd de skulle kjøre dem ned.

- Da vi prøvde å komme forbi, pressa de oss ut på siden. Eirik tok tak i tannhjulet for han var redd vi skulle kjøre ham ned, sa Løke til Dagbladet.

LES OGSÅ: Veltet tannhjulet over kona