GJØR COMEBACK: Trine Grung slår tilbake etter netthetsen. Nå vil hun bevise at hun ikke er ei bølle. Foto: Kirsti Ertsås, Seher.no
GJØR COMEBACK: Trine Grung slår tilbake etter netthetsen. Nå vil hun bevise at hun ikke er ei bølle. Foto: Kirsti Ertsås, Seher.noVis mer

Trine Grung klar for comeback

Nå vil hun bevise at hun ikke er ei bølle.

SEHER.NO: Radio- og tv-profil Trine Grung (37) har vært i hardt vær den siste måneden etter at hun hetset TVNorge-kollega Elin Tvedt i bloggen sin, noe som resulterte i at hun også mistet jobben.

Fredag smilte allikevel Grung fra øre til øre da hun var til stede på "Skal vi danse" for å heie på svogeren Tore-André Flo (35). 

Grung er gift med hans bror, Jostein Flo (44).

- Hvis han ikke vinner, skjønner jeg ingenting! Det var jo helt fantastisk! For et stort talent han må ha for å danse samtidig som han gjorde de triksene med ballen. Han ikke lært meg og Jostein noen "dancemoves" ennå. Han har ikke hatt tid, sa hun til Seher.no før resultatene falt.

Det skulle bli Lene Alexandra Øien (27) som til slutt gikk av med seieren i "Skal vi danse".

Det er svært lite sannsynlig at det en gang kan bli Jostein Flo som vinner konkurransen...

- Jeg har jo så lyst at Jostein skal bli med på "Skal vi danse" - han har jo blitt spurt tre ganger, men alltid sagt nei til min store fortvilelse. Paljetter og dans er ikke helt hans greie, sier Grung.

- Hadde ikke passet meg å være med i "Skal vi danse", men PR-messig ser man jo at det kan være hensiktsmessig å være med, det ser man jo på Lene Alexandra for eksempel.

- Har du spennende prosjekter på gang selv?

- Masse, masse, bare vent! 2009 kommer til å bli mitt år. Mange kommer til å bli veldig overrasket tror jeg, ikke provosert, men overrasket. Det har vært mye fokus på at jeg er en bølle, og nå skal jeg rette opp det inntrykket. 2009 blir mitt år, det kan jeg garantere deg!

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Ja, jeg har blitt tynnere