«Skal vi danse»:

Trine er ute av «Skal vi danse»

Ble femte deltaker til å måtte forlate danseprogrammet.

UTE AV DANSEN: Trine Haltvik skulle hit, men ikke lenger. Håndballproffens quickstep nådde ikke opp, og hun ble den femte deltakeren til å måtte reise hjem. FOTO/Reporter: Ruben Pedersen. Vis mer

NYDALEN ( Se og Hør): Det begynner å spisse seg til i årets «Skal vi danse». 12 deltakere har blitt til åtte, og målet er som kjent at det skal stå et heldig vinnerpar igjen. I kveld måtte nok et par forlate konkurransen, som da medfører at det bare er sju par igjen.

Kveldens tema var Disney, eventyr og fantasy. Parene svingte seg rundt på parketten til kjente låter ra blant annet «Frost» og «Nøtteknekkeren», med tilhørende kostymer og passende scenografi. Selv om alle imponerte stort og høstet mengder med applaus, er det sånn at noen dessverre må hjem.

Trine Haltvik og Christian Strand måtte i danseduell, for å kjempe for en siste sjanse. Denne gangen var det Haltvik som trakk det korteste strået.

FERDIG: Trine Haltviks quickstep nådde ikke opp lørdag kveld. Foto: TV 2 / NTB scanpix
FERDIG: Trine Haltviks quickstep nådde ikke opp lørdag kveld. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

- Rettferdig

- Jeg kan ikke slutte å danse i dag, jeg må ha en nedtrapping. Jeg trodde aldri jeg skulle ha det så gøy, sier hun i programmet.

Hennes tolkning av «Mary Poppins» med en quickstep nådde ikke opp hos dommerne, og hun fikk bare 24 poeng. Hun havnet altså nederst på lista.

Til Se og Hør forteller Trine at hun synes det er leit, men samtidig rettferdig.

- Vi var ikke best i dag, og da er det sånn det er. Men det har vært en utrolig lærerik opplevelse som jeg kommer til å huske lenge.

- Fremover nå kommer jeg til å fokusere på jobb, men det blir nok litt dansetrening på egen hånd, og. Jeg sy nes dette har vært utrolig artig, og jeg vil nok fortsette med dans fremover.

Hun forklarer også at hun vil beholde det gode vennskapet hun har fått med dansepartneren.

Ryker ut

Forrige uke var det Jan Tore Kjær som måtte ut av dansen.

- Det føles ikke godt, men jeg har ikke vært noen favoritt hos dommerne, jeg har ligget i bunn de siste gangene, sa Kjær til Se og Hør etter exiten, og la til:

- Jeg har levert det jeg kan, jeg klarer ikke levere så mye mer enn det her, og da hadde det ikke holdt så mye lenger heller.

Den tidligere hockey-sjefen var i danseduell mot tidligere håndballspiller Trine Haltvik (54), som kunne puste letta ut etter å få nyheten om at hun fikk bli værende i konkurransen.

Uka før Kjær måtte ut, var det den tidligere «Ex on the Beach»- deltakeren Adrian Sellevoll (21) som måtte takke for seg, og i de to ukene før dette røk kjæresteparet Bahareh Letnes (29) og Per Sandberg (59) ut.