Trine (67) hadde samme frisyre i 30 år

Se hva som skjedde da hun møtte Jan Thomas.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde «Bli ny», der vanlige damer får en makeover av Jan Thomas.

– Jeg husker godt hva jeg tenkte da jeg sendte inn søknaden. Jeg var i butikken og så «Bli ny med Jan Thomas» på forsiden av Se og Hør. Skal jeg kjøpe bladet og se hva jeg må gjøre? Så gjorde jeg det, for jeg følte meg så grå og trist. Jeg trenger å bli litt ny, før jeg blir for gammel, forklarer Trine Ekren (67).

Den pensjonerte bankrådgiveren, bosatt i Stjørdal, blir mottatt med åpne armer av Jan Thomas. Han retter raskt oppmerksomheten mot frisyren, som har vært den samme siden Trine var i midten av 30-årene.

KLAR FOR FORANDRING: - Denne frisyren har jeg hatt i over 30 år, fra jeg var 35! Jeg pleier å være ganske grå og ha ettervekst, forklarer Trine Ekren til Jan Thomas. 
 Foto: Henning Jensen/Se og Hør
KLAR FOR FORANDRING: - Denne frisyren har jeg hatt i over 30 år, fra jeg var 35! Jeg pleier å være ganske grå og ha ettervekst, forklarer Trine Ekren til Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Håret ditt har du hatt i mange herrens år. Er det fordi det er en del av identiteten din? spør kjendisstylisten.

– Ja, det er den blitt. Jeg tør rett og slett ikke gjøre noe annet. Jeg er redd for hvordan jeg blir seende ut, innrømmer den gifte 67-åringen, som har tre døtre og åtte barnebarn.

– Du har en klassisk bob. Men fargen er traust og den er heller ikke optimal for ansiktsformen din. Du skal få en farge som får fram øynene dine og gir deg glød i huden. Som gjør deg 10 år yngre, ikke 10 år eldre – som nå.

– Du skal få tilbake gløden som får fram de nydelige øynene og huden din, som gjøre at du oppleves mye friskere og flottere – også uten sminke, forklarer kjendissylisten før han setter i gang teamet i Jan Thomas Studio.

- Jeg er utrolig flott

Trine får farget håret i en mørkere brunfarge, før det klippes i en tung lugg. Brynene blir farget og formet før det legges profesjonell sminke. Til slutt kles hun opp i en hvit blondekjole.  

Se hele makeoveren i videoen øverst i saken! (saken fortsetter under bildet)

ELEGANT: Trine Ekren er blitt en ny kvinne etter makeoveren på Jan Thomas Studio. I tillegg til ny hårfarge og klipp, har hun fått oppgraderte bryn, profesjonell sminke og et kledelig antrekk.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
ELEGANT: Trine Ekren er blitt en ny kvinne etter makeoveren på Jan Thomas Studio. I tillegg til ny hårfarge og klipp, har hun fått oppgraderte bryn, profesjonell sminke og et kledelig antrekk. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Hva tenker du? spør Jan Thomas når Trine endelig får se sitt «nye jeg».

- At jeg er utrolig flott! utbryter hun lykkelig.

– Så gøy – jeg elsker når noen sier det, fastslår Jan Thomas.

- Det dreier seg om å komme inn under og bak fasaden, og da skjer disse tingene her. Nå er du den beste utgaven av deg selv, sier kjendisstylisten.

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør – i salg nå!

LES OGSÅ: - Jeg går aldri med vanlige klær. Idrettsutøveren Lena ble påmeldt bli ny av datteren.

JAN THOMAS-METODEN: Lær å legge brun øyenskygge som Eva Longoria: