Triana tenner på jenter

Triana Iglesias mener man skal ha sex minst én gang om dagen.

PLAYBOY-MODELL: Triana Iglesias (25) vil ikke si om hun har hatt sex med jenter.  - Det er en sak mellom to personer. Eller tre. Eller fire#2026 sier hun. Foto: PRESSEBILDE
PLAYBOY-MODELL: Triana Iglesias (25) vil ikke si om hun har hatt sex med jenter. - Det er en sak mellom to personer. Eller tre. Eller fire#2026 sier hun. Foto: PRESSEBILDE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er i et intervju med norske FHM at Triana Iglesias (25) avslører noen av sine seksuelle hemmeligheter.

- Jeg tiltrekkes jo seksuelt av jenter, det kan jeg si, røper den norske Playboy-modellen etter direkte spørsmål fra bladets journalist. 

For:

- Jenter har noen ting som gutter ikke har, som for eksempel sexy ben og en sensuell nakke. Det er gode ting, forklarer hun.

Triana, som nylig nok en gang var i Los Angeles for å ta bilder for Playboy, ønsker imidlertid ikke å avsløre hvorvidt hun faktisk har hatt sex med en annen jente.

- Det er en sak mellom to personer. Eller tre. Eller fire… sier hun.

Eller bare én:

- Alle jenter masturberer, og de som sier noe annet lyver! I alle fall når man er borte fra typen. Jeg mener bestemt at man skal ha sex minimum én gang om dagen, og er man alene, så må man bare tas ansvar. Sånn er det! Fastsår den vakre glamour- og nakenmodellen.

Vi tipper ”typen” er godt fornøyd med den innstillingen!

LES OGSÅ: Stjernestripp for penger

LES OGSÅ: Triana krevde puppebilde-erstatning fra Natt & Dag

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer