EKSOTISK: Den norsk-spanske glamourmodellen Triana Iglesias har hatt klippekort i Playboy. Foto: Faksimile Playboy
EKSOTISK: Den norsk-spanske glamourmodellen Triana Iglesias har hatt klippekort i Playboy. Foto: Faksimile PlayboyVis mer

Triana på Playboy-cover

Den norske Playboy-modellen pryder forsiden.

SEHER.NO: - For meg er det mye mindre personlig enn å gjøre mye annet. Jeg synes det er mer personlig å stille opp til dette intervjuet enn å kle av meg, sier glamourmodellen Triana Iglesisa (24) til TV2. De siste årene har den norsk-spanske glamourmodellen hatt klippekort i Playboy. Nå har hun endelig fått forsiden.

Det er på den spanske januarutgaven av mannebladet Playboy at den norske modellen får pryde fronten.

Den populære brunetten har flere ganger vært avbildet i Playboy-mogulen Hugh Hefners publikasjoner, blant annet Playboy Hot Shots 2008, Playboy lingerie Model of the year 2008 edition og Playboy Nudes - etter blant annet iherdige stemmekampanjer på internett.

Hun er også en gjenganger i Madcons musikkvideoer.

Den tidligere Midt i smørøyet-programlederen Triana var den tredje norske jenta gjennom tidene som har kommet på forsiden av en internasjonal Playboy-publikasjon da hun frontet magasinets undertøysspesial sommeren 2006.

Seher.nos lesere har tidligere kåret skjønnheten til tidenes internasjonale, norske nakenmodell.

I "God Kveld, Norge" på lørdag tar TV2 seerne med til Barcelona hvor Triana gjør fotoshooten for spanske Playboy. En smakebit er lagt ut her (ekstern lenke).

I programmet snakker hun om de fordommene folk har om glamourmodeller og hvordan det er å være på Playboy-fotografering.

Programmet ser du på TV2 lørdag kl 21.35

LES OGSÅ: Trianas sex-hemmeligheter