Triana Iglesias:

Triana og kjæresten følger i fotsporene til «Brangelina»

- Det er litt kleint, men også veldig søtt.

FIKK KALLENAVN: På samme måte som Brad Pitt og Angelina Jolie har fått kallenavnet «Brangelina» har Triana Iglesias og hennes nye kjæreste fått kallenavnet «Trikael» i Finland. Foto: NTB Scanpix/ All Over Press
FIKK KALLENAVN: På samme måte som Brad Pitt og Angelina Jolie har fått kallenavnet «Brangelina» har Triana Iglesias og hennes nye kjæreste fått kallenavnet «Trikael» i Finland. Foto: NTB Scanpix/ All Over Press Vis mer

(Seoghør.no): Det nærmer seg to år siden «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (35) ble sammen med den finske artisten Mikael Gabriel (27).

Rett over nyttår tok paret forholdet et steg videre og forlovet seg. Men bryllup blir ikke å skje med det aller første.

- Det blir ikke noe bryllup helt ennå, vi har begge for mye å gjøre. Men det er veldig hyggelig med en ring på fingeren, stråler Triana til Seoghør.no.

35-åringen, som er bosatt i Oslo, har tilbrakt mye tid i kjærestens hjemland de siste to årene. Nå har hun til og med begynte å bli gjenkjent på gata, ettersom kjæresten gjør stor suksess som artist i Finland.

- De har faktisk begynt å sende norske «Paradise Hotel» i Finland, men jeg blir fremdeles gjenkjent som «kjæresten til Mikael Gabriel». Til og med da de skulle reklamere for programmet, ble det omtalt som: «kjæresten til Mikael Gabriel leder Paradise Hotel Norge», sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

Redamancy ❤️ Foto: @janitaautio

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Den vakre programlederen forteller at fansen i Finland til og med omtaler dem under et helt spesielt navn.

- Vi har fått et kallenavn der borte. «Trikael», som Brangelina liksom. Det er litt kleint, men også veldig søtt. Han har sykt mange fans, spesielt unge jenter, og de er helt nydelige, sier hun.

Under emneknaggen #trikael på Instagram ligger det 151 innlegg, som alle er bilder eller videosnutter av Triana og kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

🏁💕 Foto: @janitaautio

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Vil ikke flytte

Tidligere i år uttalte TV-profilen til Seoghør.no at avstandsforholdet til tider kan være tøft, men at det stormforelskede paret prioriterer mye tid til å reise frem og tilbake for å se hverandre.

I sommer har hun vært mye på besøk hos kjæresten, selv om han har vært opptatt med å turnere rundt i landet.

- Jeg har bodd halvparten av sommeren i Finland cirka, sier Triana og utdyper at hun ikke ser for seg at hun kommer til å flytte over landegrensene med det første:

- Vi har prøvd å snakke om det, men vi kommer alltid frem til at det ikke lar seg gjøre akkurat nå, med tanke på hvordan vi begge jobber. Vi kan ikke planlegge så altfor langt frem i tid. Vi tar det heller litt som det kommer akkurat nå, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Stormforelsket

Det var i november i fjor Triana Iglesias røpet at hun hadde funnet kjærligheten med den 9 år yngre finske rapperen.

Da Seoghør.no møtte realityprogramlederen på Gullruten-utdelingen året etter, flommet hun over av kjærlighetserklæringer.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Seoghør.no.

- Hva er det beste ved han?

- Alt! Til og med de dårlige sidene hans. Alt er så bra, jeg er på det nivået der, sa Triana og lo.

Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i fjor, og modellen deler stadig kjærlige bilder av kjæresten i sosiale medier.

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: - Det var et helt utrolig merkelig opplegg