ÅPNER DØRENE FOR ANDRE GANG: Triana Iglesias skal for andre året på rad være programleder for "Paradise Hotel" på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ÅPNER DØRENE FOR ANDRE GANG: Triana Iglesias skal for andre året på rad være programleder for "Paradise Hotel" på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Triana jobber med kjæresten i Paradise

- Jeg er utrolig glad for å kunne jobbe med kjæresten min, sier Triana Iglesias.

MEXICO (SEHER.NO): Triana Iglesias (27) har et team av gode hjelpere rundt seg, når hun for tiden jobber som programleder under innspillingen av TV3s nye "Paradise Hotel"-sesong i Mexico.

Men i år har den populære modellen en helt spesiell kollega, nemlig samboeren Nils Olav Lausund (29).

Lausund - som er kjent som en av Norges fremste DJ-er under aliaset DJ Nils Noa - skal jobbe i kulissene med lyden til den skandaleombruste realityserien.

- Jeg er utrolig glad for å kunne jobbe med kjæresten min. Det er bra å ha ham her, selv om vi begge har det så travelt at vi knapt ser hverandre hele dagen, smiler Triana Iglesias når Seher.no treffer henne under innspillingen i Mexico.

Paret har vært på reisefot siden før jul, fordi de begge var gjester i bryllupet til Paperboys-vokalist Øyvind "Vinni" Saavik (33) og Trianas gode venninne Tone Oriani Selfors (28) i Venezuela, før de dro videre til "Paradise Hotel".

- Det var fint, men jeg har lovet Tone å ikke snakke så mye om det, sier Triana til Seher.no.

Hun vil heller ikke si noe om hun og Nils går med planer om å følge i venninnens bryllups-fotspor.

Nils Olav Lausund var med Triana til Mexico også i fjor, men da uten å ha noen formell tilknytning til Paradise-innspillingen.

Selv om de fleste dagene er fullspekket med opptak og manus-forberedelser håper Triana at de to skal få oppleve litt mer av den fine naturen og de vakre strendene etter hvert.

Men hun er imidlertid ikke sikker på om hun våger seg ut i sjøen igjen, etter at hun i fjor ble angrepet av en rokke under en badetur

- Kanskje våger jeg til og med ut i vannet igjen i år, vi får se. Men jeg håper at vi får litt fritid her nede, sier hun og smiler.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Leger kan stoppe Paradise-sex