Triana Iglesias kom som mann

Og Anders Baasmo Christiansen drømmer om transvistittrolle.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Cheerleadere, fjortiser i onepiece og fnisete jenter sto for flertallet av publikum utenfor Colosseum kino i Oslo, da festpremieren av «Tina og Bettina - The Movie» gikk av stabelen onsdag kveld. Hovedpersonene selv, som tidligere har avslørt overfor Seoghør.no hvilken norsk kjendis de synes er kjekkest, tok seg god tid til å hilse på fremmøtte fans, og ble henrykte da de oppdaget skuespillerkollegaene Triana Iglesias (30) og Else Kåss Furuseth (32). Førstnevnte hadde i sympati for Odd-Magnus Williamsson (31) og Henrik Thodesen (31), som etter hvert har blitt svært vant til å kle seg opp som fjortiser, dresset seg opp som mann. Men ifølge «Paradise Hotel»-programlederen var det ikke bare-bare å stille på rosa løper iført dress. - Jeg følte at jeg fikk klaustrofobi da jeg testet ut sløyfe og slips i sta, så moren min var veldig kreativ da hun snudde et par kaninører opp ned og lagde sløyfe ut av det. Jeg skal aldri mer klager over at jenter må gå i høye hæler, når gutta må gå i dress, forteller Iglesias til Seoghør.no. Finansmannen Trygve Hegnar (68) har en liten rolle i filmen, men er glad for at han slapp å teste ut alternativ kostyme: - Å kle seg opp i dameklær er ikke min greie altså! Jeg er den eneste seriøse skuespilleren her, bedyret han. Men en som kunne tenke seg å legge dressen på hylla for en stund var «Kon-tiki»-aktuelle Anders Baasmo Christiansen (36) som har drømmerollen sin klart for seg - noe som innebærer å ikle seg dameklær: - Jeg har alltid ønska å spille en trigger happy transvistitt!, fortalte Baasmo Christiansen da han hastet inn på den rosa løperen minutter før filmstart. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Tina og Bettina avslører hvem de synes er Norges kjekkeste mann

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer