MODELL: Triana Iglesias har blitt en populær modell i både Norge og utlandet. Nå blir hun frøken mars i en ny Playboy-kalender.
MODELL: Triana Iglesias har blitt en populær modell i både Norge og utlandet. Nå blir hun frøken mars i en ny Playboy-kalender.Vis mer

Triana i naken-kalender

Triana Iglesias markerer våren med å kaste klærne.

SEHER.NO: Ifølge sine offisielle hjemmesider er glamourmodellen "miss March" i 2008-utgaven av kalenderen med "Playboys vakreste nakne jenter".

Den populære brunetten har flere ganger vært avbildet i Playboy-mogulen Hugh Hefners publikasjoner, blant annet Playboy Hot Shots 2008, Playboy lingerie Model of the year 2008 edition og Playboy Nudes -etter blant annet iherdige stemmekampanjer på internett.

Og det er ikke bare i "The Playboy Mansion" at Triana er populær. Den tidligere "Midt i smørøyet"-programlederen vant en knusende seier, da Seher.nos lesere kåret tidenes norske forsidepike.

- Jeg håper jo også at det ikke bare er det ytre folk tenker på, men også det indre, som er minst like viktig. Det er viktig å holde beina nede på jorden, sa Triana til Seher.no da hun fikk vite resultatet.

LES OGSÅ: Triana vant naken-tevling