Triana fant lykken med nok en dj

Den populære TV-personligheten er forelsket.

POPULÆR TV-PROFIL: Triana fotografert under femte sesong av «Paradise Hotel» på TV3. Her med gjestemakker Paris Hilton.  Foto: TV3
POPULÆR TV-PROFIL: Triana fotografert under femte sesong av «Paradise Hotel» på TV3. Her med gjestemakker Paris Hilton. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag formiddag fortalte en lykkelig Triana Iglesias (31) på pressekonferansen til TV3-programmet «Masterchef» at hun er svært forelsket om dagen, skriver «God kveld Norge».

Da Seoghør.no konfronterte den tidligere «Paradise Hotel»-programlederen om den gledelige nyheten etter at pressekonferansen var ferdig, ønsket hun ikke utdype saken nærmere.

- Dette vil jeg ikke kommentere, sa hun til Seoghør.nos reporter.

Etter det Seoghør.no erfarer skal Trianas kjæreste være Dj Nu:No, Yannick de Brito (31) - tidligere kjent som Dj Soulshock på P3.

31-åringen er opprinnelig fra Portugal, og flyttet til Norge i 2002. Han har jobbet som dj på flere av de største utestedene i hovedstaden, og har også tatt på seg dj-jobber i utlandet.

Triana var sammen med en annen dj, nemlig Nils «Noa» Lausund (32) fra 2006 til 2011. Etter bruddet har de to blant annet jobbet tett sammen på «Paradise Hotel» - hun som programleder og han som lydansvarlig og med deltakerne.

Seoghør.no har ikke lykkes i å få kommentar om den gledelige nyheten av de Brito.

Paret skal ha vært kjærester i fem måneder, og har ved flere anledninger delt kjærlighetserklæringer seg i mellom på sosiale medier:

 

LES OGSÅ: - Nei. Hun er gravid...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer