HENGER SEG OPP I STEMMEN: - Jeg prøver å se programmet selv. Jeg er dog ikke veldig glad i å se meg selv på TV - for jeg henger meg veldig opp i stemmen min, sier Triana Iglesias til Seher.no Foto: TV 3
HENGER SEG OPP I STEMMEN: - Jeg prøver å se programmet selv. Jeg er dog ikke veldig glad i å se meg selv på TV - for jeg henger meg veldig opp i stemmen min, sier Triana Iglesias til Seher.no Foto: TV 3Vis mer

Triana: - Jeg var dritredd

Triana var ikke forberedt på hva som ventet da hun skulle lede "Paradise Hotel".

Se videointervjuet med Triana Iglesias nederst i saken!

SEHER.NO: Vel overstått har Triana Iglesias - med et brak - debutert som programleder i TV 3-suksessen "Paradise Hotel" denne våren. Men ifølge henne selv, er hun ikke hundre prosent fornøyd med jobben hun gjør. Ikke helt ennå.

- Jeg prøver å se programmet selv. Jeg er dog ikke veldig glad i å se meg selv på TV - for jeg henger meg veldig opp i stemmen min, smiler programlederen til Seher.no.

"Paradise Hotel"-fans over hele landet har nok fått med seg alle de flotte kjolene fra Leila Hafsi, som Triana har på seg i programmet som har tatt Norge med storm. Seher.no er med når en småforkjølet og febersyk Iglesias prøver én av dem, og selv er hun full av godord rundt antrekkene hun brukte i Mexico.

- Jeg gikk bare i kjoler, og de er bare helt fantastiske! Det var veldig deilig å gå i dem der nede, ettersom det var så varmt. De er så luftige og deilige. Jeg synes valget av designer var helt perfekt for "Paradise Hotel", skryter hun.

Selv er hun altså ikke så glad i å se seg selv på TV. 27-åringen innrømmer også at hun fikk seg en "støkk" da hun ankom det latin-amerikanske landet, og skulle gå igang med innspillingen.

- Det å være programleder for "Paradise Hotel" var helt nytt for meg, og jeg føler at de to månedene var som en skole. Når jeg kom dit var jeg dritredd, jeg visste ikke hva jeg kom til, forteller hun.

Men etter hvert gikk det bedre for den norske glamourmodellen, som har gjort det godt også utenfor landets grenser. Men enda bedre - det skal hun bli.

- Jeg følte selv at jeg klarte å utvikle meg en del. Så jeg prøver å se det - både fordi jeg synes det er et utrolig bra program, men også fordi jeg vil lære litt av det jeg gjør. Jeg håper at jeg skal bli enda bedre. Jeg har lyst til å bli en kjempegod programleder, og da trenger jeg mye trening, mener hun.

- Er det å være reality-programleder mer krevende enn det folk flest tror?

- Ja, absolutt! Den var mye mer krevende enn hva jeg trodde også. Jeg regnet med at det kom til å bli mye jobb, men det var veldig mye venting - det er det alltid. Så er det jo nye tekster og nye ting du skal huske på hver dag, det skjer jo så sinnssykt mye, forteller Triana Iglesias, som innrømmer at det til tider pirret litt i kroppen.

- Jeg har ikke gjort dette før. Jeg hadde veldig prestasjonsangst, og var svært nervøs før hva folk hjemme kom til å synes. Jeg ville jo være god, jeg har lyst til å være god - å gjøre en god jobb, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Blir provosert av reality

Se videointervjuet med Triana Iglesias her:

[obj:media:7754]