Trevor Moore:

Trevor (41) død i «tragisk ulykke»

Familien sørger over komikeren og skuespillerens plutselige bortgang.

DØD: Familien til komiker Trevor Moore (t.h.) bekrefter den tragiske nyheten om at han gikk bort før helgen. Her med «Miss March»-motspiller Sara Jean Underwood i 2009. Foto: Shutterstock/ NTB
DØD: Familien til komiker Trevor Moore (t.h.) bekrefter den tragiske nyheten om at han gikk bort før helgen. Her med «Miss March»-motspiller Sara Jean Underwood i 2009. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker, skuespiller, produsent og medgrunnlegger av komikergruppa The Whitest Kids U Know, Trevor Moore, er død.

Moore ble bare 41 år gammel, og gikk bort fredag etter en «tragisk ulykke». Det kommer fram gjennom en uttalelse gitt av hans manager, Kara Welker, på vegne av familien, skriver CNN.

«Vi er knust over tapet av min ektemann, beste venn og faren til vår sønn. Han var kjent som forfatter og komiker for millioner, men for oss var han helt enkelt midtpunktet i vår verden», sier kona Aimee Carlson i uttalelsen.

Videre beskrives Moores bortgang som et tragisk og plutselig tap. Familien ber derfor om respekt for privatlivet mens de sørger.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Også komikerens kollegaer og medgrunnleggere av The Whitest Kids U Know, Zach Cregger og Sam Brown er i sorg over Moores bortgang.

«Han var vår beste venn, og vi snakker for oss alle når vi sier at tapet av Trevor ikke kan forestilles. Vårt håp er at venner, andre kunstnere og fans som elsket ham ikke vil fokusere på hans død, men heller huske alle øyeblikkene med latter som han ga dem», sier de i en uttalelse.

PROFILERT: Trevor Moore ankommer Comedy Centrals «roast» av Bruce Willis i 2018. Foto: MediaPunch/ Shutterstock/ NTB
PROFILERT: Trevor Moore ankommer Comedy Centrals «roast» av Bruce Willis i 2018. Foto: MediaPunch/ Shutterstock/ NTB Vis mer

Moore jobbet også med Disney på blant annet «Just Roll With It» som han skapte sammen med Adam Small.

LES OGSÅ: - Det er veldig vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer