IKKE SEX: Madonnas strenge treningsregime ødela for sexen i ekteskapet, hevder venner av popstjernen og Guy.  Foto: AP
IKKE SEX: Madonnas strenge treningsregime ødela for sexen i ekteskapet, hevder venner av popstjernen og Guy. Foto: AP Vis mer

Trente seg ut av ekteskapet?

Madonna og Guy hadde ikke sex på 18 måneder.

SEHER.NO: Etter at det ble kjent at popdronning Madonna (50) og filmregissør-ektemann Guy Ritchie (40) skal gå fra hverandre tidligere denne uken, har tabloidpressen fråtset i ulike spekulasjoner vedrørende hvorfor det ble slutt mellom de to.

Blant ryktene som går er det om det angivelige forholdet Madge skal ha hatt til baseballspiller Alex Rodriguez, samt Guys behandling av Madonna etter at hun falt av hesten og brakk håndleddet i 2005.

Men ifølge venner av paret var det hverken den angivelige affæren, eller Guys oppførsel etter rideulykken som ødela ekteskapet.

Flere mener nemlig at Madonnas strenge treningsregime var det som tok knekken på forholdet, skriver News of The World.

Forholdet begynte å skrante for flere år siden, likevel fortsatte popstjernen med sine 4 timer lange treningsøkter hver eneste dag, selv om Guy angivelig skal ha bedt på sine knær om at de måtte tilbringe mer tid sammen.

Ifølge venner av paret skal de ha gått 18 måneder uten sex mot slutten, og de få gangene de hadde det, skal Guy ha sagt at det var som å "kose med en bit brusk".

- Han ble bare mer og mer frustrert jo mer hun trente. Etterpå var hun altfor sliten til å ha sex. Mot slutten orket ikke Guy være der lenger. Han ble så lei av å vente på henne at han heller dro ned på puben med noen venner. Han er den som bestemte at nok var nok, sier en venn av filmskaperen.

Men popstjernens treningsøkter var ikke det eneste Guy hatet. Ifølge venner skal han ha vært sterkt imot Madonnas engasjement for Kabbalah-religionen, og mente egentlig at det hele var ganske så tåpelig.

En kveld skal han ha blitt så sinna at han stormet etter henne og ropte: " du tror det har gjort deg til en bedre person? Det har gjort deg verre, din selvopptatte ku!".

Ulikt det mange trodde, hadde paret likevel en hemmelig ekteskapsavtale, som nå sikrer Guy nærmere 680 millioner kroner i verdier.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Madonnas enorme forvandling!