SLITER PÅ FORHOLDET?: Ifølge kilder sliter Geris strenge treningsregime på forholdet til danseren Ivan Velez.  Foto: All Over Press
SLITER PÅ FORHOLDET?: Ifølge kilder sliter Geris strenge treningsregime på forholdet til danseren Ivan Velez. Foto: All Over PressVis mer

Treningsregime ødelegger forholdet?

Geri Halliwell er i ferd med å trene seg kjæresteløs.

SEHER.NO: Spice Girls-stjernen Geri Halliwell (35) har alltid vært kjent for å like å holde seg i form, og slet i flere år med å finne balansen mellom en sunn livsstil, samt det å være slank.

De siste månedene har bilder vist at popstjernen har rast ned i vekt og blitt mer og mer trent.

Årsaken - popstjernens beinharde kostholdsplan og treningsregime.

Og nå ser det ut til at Halliwells treningsmani er i ferd med å ta knekken på forholdet til kjæresten, skriver Daily Mail.

For kort tid siden kunne nemlig britiske medier melde at "Ginger Spice" hadde fått seg en ny flamme - danseren Ivan Velez.

Men til tross for at Velez også elsker å trene og er svært opptatt av å holde seg i form, synes han Geris treningsopplegg kan bli "for mye av det gode".

- Ivan er i kjempegod form, men dedikerer ikke hele livet sitt til trening, slik Geri gjør, sier en venn av paret.

Ifølge kilder "tvinger" Spice Girls-stjernen kjæresten til å være med på tidlige sykkelturer hver morgen.

- Han klager over at det å bo hos henne er som å bo i en militærleir. Geri har fått han med på uttøyningsøvelser etter hennes strenge rutiner og får han til å være med på lange sykkelturer og joggeeturer om morgenen, sier kilden.

Men selv om Ivan ikke er en spesielt stor fan av Geris strenge livsstil, elsker han hennes to år gamle datter Bluebell. Og vil mye heller passe henne enn løpe rundt med "Ginger".

- Ivan spinner rundt på hodet for å underholde henne, sier kilden.

LES OGSÅ: - Popstjernens sang reddet 14-åring