LØPER: Victoria Beckham ville være i form til Armani-reklame-shooten og begynte å trene. Det skulle hun ha gjort før... Foto: All Over Press
LØPER: Victoria Beckham ville være i form til Armani-reklame-shooten og begynte å trene. Det skulle hun ha gjort før... Foto: All Over PressVis mer

Treningen har gitt uante bieffekter for Beckhams.

- Hadde jeg visst dette ville jeg begynt å trene før.

SEHER.NO: Da Victoria Beckham byttet ut skyhøye stiletthæler og designer klær med joggesko og treningstøy, fikk det en uventet effekt.

Sexlysten er nemlig blitt supersterk.

Venner av Victoria forteller til magasinet Closer at popstjernen har begynt å løpe flere kilometer daglig på tredemølle, og de skal ha gjort underverker ikke bare for formen, men også for lysten.
- Victoria forteller til alle at treningen har fått sexlysten hennes til å gå i taket. Hun spøker med at energinivået hennes har økt så mye takket være hennes nye treningsregimet. Victoria innrømmer at hun ikke ante at det skulle bli en bieffekt av løpingen - for da hadde hun startet for lenge siden! sier kilder til magasinet.

Posh, som nå bor i Los Angeles, begynte å trene for å komme i form til undertøysreklamen for Armani. Og det sies at hun skal være så desperat etter å treffe ektemannen David Beckham at hun flyr til Europa på 24-timersbesøk.

Fotballhelten er for tiden utlånt av LA Galaxy til AC Milan fram til juni, og i løpet av de to siste ukene skal Victoria ha dratt fire ganger til sin kjæreste i Milano i Italia.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - David fikk meg til å kaste klærne