FORELSKET: Tone Damli Aaberge bruker masse tid på å pleie kjærligheten til skuespiller Aksel Hennie. her er paret fotografert på Amanda-utdelingen tidligere i år. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FORELSKET: Tone Damli Aaberge bruker masse tid på å pleie kjærligheten til skuespiller Aksel Hennie. her er paret fotografert på Amanda-utdelingen tidligere i år. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Trening, musikk og kjærleik

Tone Damli Aaberge gidder ikke å bli hausset opp lenger.

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (21) er for tiden mest opptatt av trening, musikk og kjæresten Aksel Hennie (33). Det sier hun i et åpenhjertelig intervju med Magasinet.

Hun forteller at hun har vært i England og sunget for noen viktigperer, men at hun er ydmyk overfor lansering i utlandet.

- Jeg føler at Norge er et land hvor man blir hausset opp på at ting skal skje, eller man hausser seg selv opp, så blir det ikke så bra-og så får man pes for det. Og det gidder jeg ikke. Nå er jeg mer sånn, jeg driver med det jeg driver med. Trening, musikk...og kjærleik.

Og hun sier at paret har hatt mye moro med at hun i 2006 utpekte ham som Norges mest sexy mann.

- Jeg tror han fikk en mail fra en kompis som sa at her burde du gripe sjansen. Han mener jeg la inn litt aksjer den gangen, svarer hun og smiler. På spørsmål om hun gjorde det, svarer hun:


- Altså jeg er storfan av Aksel som skuespiller. Han er jo dritgod, sier den forelskede poprinsessen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hun ble kalt billig saftprinsesse