MÅTTE BRYTE: NRK Sportens Anne Rimmen klarte ikke å fullføre Birkebeinerrennet i forbindelse med NRK-programmet "Elixir". Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
MÅTTE BRYTE: NRK Sportens Anne Rimmen klarte ikke å fullføre Birkebeinerrennet i forbindelse med NRK-programmet "Elixir". Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Trening er ikke førsteprioritet

Sportsankeret snakker mer om idrett enn hun praktiserer det...

SEHER.NO: I høst har TV-seerne fått sett NRK Sportens Anne Rimmen (27) i en litt annen setting enn vanlig, nemlig i NRK-programmet "Elixir", hvor hun har blitt lært opp i nasjonalsporten langrenn av selveste Bjørn Dæhlie.

Målet for skitreningen var å gjennomføre Birkebeinerrennet, men for et par uker siden var TV-seerne vitne til at Rimmen måtte bryte før hun klarte å fullføre det 54 kilometer lange rennet.

Selv hevder 27-åringen at det ikke kom som noe sjokk at hun ikke klarte å gjennomføre.

- Det er så lenge siden nå - det var i mars - men det kom ikke som noe stort sjokk at jeg måtte bryte. Vi gjorde noen feil valg, og da gikk det som det gikk, forteller hun til Seher.no.

Se når Anne Rimmen bryter Bikebeinerrennet her (ekstern lenke).

Sportsankeren - som er sammen med motorcross-kjører Ailo Gaup (28) - har heller ingen konkrete planer om å prøve seg på styrkeprøven igjen.

- Jeg skal ikke skryte på meg at jeg skal prøve meg på Birken igjen nå. Jeg er ikke noe konkurransemenneske, så jeg har ingen store planer om det, nei.

Til Seher.no avslører Rimmen at hun aldri har vært spesielt interessert i å trene, og at ingen innad i NRK Sporten er kjent for det.

- Trening er ikke førsteprioriteten her. Vi trener ikke like mye som de vi snakker om i Sporten, forteller hun lattermildt til Seher.no.

Selv om hun ikke anser seg som en treningsnarkoman, synes 27-åringen likevel at hun fikk mye godt ut av NRK-serien.

- Elixir lærte meg verdien av det å trene, og jeg kom i mye bedre form. Nå har jeg bedre kondis, og prøver fremdeles å trene litt.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ: - Henriette vil trene mindre