-Trengte tid for seg selv

Skuespilleryrket er ikke en dans på roser, slik det kan fremstå..

REDD FOR HELSA: Edward Norton, også kjent fra "American History X", måtte ta en pause fra filmen.. Foto: All Over Press
REDD FOR HELSA: Edward Norton, også kjent fra "American History X", måtte ta en pause fra filmen.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det har Edward Norton erfart!Etter intense og tøffe roller i filmer som "Fight Club" og "25th hour", måtte Edward Norton (37) ta en pause fra filmen. Han fryktet utbrenthet og satte sin egen helse foran filmen...Og etter comebacket syntes tøffingen nå å være en mykere mann:- Tidligere har jeg bare spilt tøffe og voldelige menn, men nå blir jeg bare tilbudt roller i romantiske filmer, med vakre jenter, sier skuespilleren.- Men det fikk meg jo til å huske hvorfor jeg ville inn i denne bransjen i utgangspunktet, nettopp for å møte jenter. FilmaktuellNorton er nå aktuell med filmen "The illusionist", hvor han spiller mot Jessica Biel (24).- Overgangen fra Brad Pitt til Jessica er stor, men bra, det er bedre å bryte med Jessica enn Pitt eller Colin Farrell, sier han. Edward Norton mener at han denne fikk han til å tenke på hva han hadde drevet med i alle disse årene:- Hvordan kunne jeg glemme at det var dette som virkelig var målet mitt, det er dette jeg er ment for å gjøre, sier Norton ifølge contactmusic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer