Adele Adkins:

- Trengte terapi fem ganger om dagen

Letter på sløret om tiden etter skilsmissen.

PRISER: Adele har vunnet mange priser i løpet av sin artistkarriere. Foto: Peter Cziborra / NTB
PRISER: Adele har vunnet mange priser i løpet av sin artistkarriere. Foto: Peter Cziborra / NTB Vis mer
Publisert

Adele Adkins (34) er en britisk sanger og låtskriver, som er kjent for blant annet hitlåtene «Hallo» og «Chasing Pavements».

I 2021 kom hun med albumet «30», hvor hun synger om følelsene etter bruddet med eksmannen Simon Konecki (48) i 2019.

Sangeren Adele holdt sin første konsert i hjemlandet på fem år. Superstjernen hylles da hun avverget de som kunne vært en farlig situasjon blant noen av publikummerne. Video: Twitter/@Kieran_sw Vis mer

De startet å treffe hverandre i 2011, fikk sønnen Angelo Adkins (10) i 2012 og giftet seg i starten av 2018. Selv om ekteskapet ble kortvarig, er det tydelig i albumet at det var store følelser i sving.

Dette kan man tydelig høre i sangen «My little love», hvor Adele prøver å forklare skilsmissen til sønnen og får et sammenbrudd på telefonen med en venninne.

Terapi etter skilsmissen

I helgen under en opptreden i Las Vegas innrømmet også stjernen, ifølge New York Post, at hun trengte terapi opp til fem ganger om dagen etter bruddet i 2019.

Sangeren fortalte om terapien i sammenheng med at hun nå har begynt å ta terapitimer igjen etter et lengre opphold.

- Nå går jeg dit hver uke for å være sikker på at jeg er i toppform, så jeg kan gi dere alt, fortalte hun under konserten i Las Vegas.

Superstjernen fortalte også om at terapien hjelper henne med nerver hun kan føle på før større arrangementer. Hun sa også at hun er veldig glad i å lage musikk, men at det å synge live skremmer henne.

Vokste fra hverandre

Grunnen til at de to skilte lag skal ifølge Cosmopolitan være at avstanden vokste i takt med Adeles voksende popularitet.

- De hadde mye til felles i starten. Etter hvert ble hun en større og større stjerne, og det gikk for hans del helt greit. Men på et punkt ble hun en såpass stor stjerne med både turneer og en intens timeplan. Da vokste de rett og slett fra hverandre, fortalte en kilde til Cosmopolitan.

EKSER: Adele sammen med eksmannen på en festival i 2015. Foto: FameFlynet.uk.com / Splash News / NTB
EKSER: Adele sammen med eksmannen på en festival i 2015. Foto: FameFlynet.uk.com / Splash News / NTB Vis mer

Til British Vogue fortalte Adele at hun var flau over å si akkurat hvor lenge de var gift, ettersom hun virkelig ønsket at det skulle funke, men at hun fant ut av at det etter relativt kort tid ikke gjorde det.

Likevel innrømmet stjernen at hun ikke kunne valgt en bedre mann å ha barn med.

Vekttap

Superstjernen fikk også stor oppmerksomhet rundt sin vektnedgang i 2021 hvor hun hadde gått ned 45 kilo. Ifølge Woman's Health begynte flere allerede i 2019 å snakke om at Adele begynte å se «annerledes ut».

Artisten har tidligere forklart at selv om det var godt å komme i bedre fysisk form, startet hun treningen for psykens skyld.

I et intervju med British Vogue forklarte Adele at under pandemien trente hun opp til tre ganger om dagen.

- På morgenen trener jeg med vekter, på dagen går jeg en lengre tur eller bokser og på kvelden gjør jeg kardio.

Artisten har også vært åpen om at hun har slitt med angst, men at treningen gjør at hun føler seg bedre, i tillegg til at det gjør at hun er mindre på telefonen sin.

Likevel fortalte Adele at selv om noen påstår at hun har gått på diett, spiser hun til tider mer enn hun gjorde tidligere ettersom hun er aktiv.

LES OGSÅ: - Heldige meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer