Trengte smertestillende etter dette stuntet

Fotballfruen Caroline Berg Andersen tok hamburgerutfordring på strak arm.

MAGETRØBBEL: - Jeg får faktisk vondt i magen av karbohydrater, spesielt nå som jeg ikke spiser brød om dagen i det hele tatt, skriver Caroline Berg Eriksen om sitt hamburger-stunt. Foto: Privat
MAGETRØBBEL: - Jeg får faktisk vondt i magen av karbohydrater, spesielt nå som jeg ikke spiser brød om dagen i det hele tatt, skriver Caroline Berg Eriksen om sitt hamburger-stunt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En av landets mest fremtredende bloggere, Caroline Berg Eriksen (24), bedre kjent som «Fotballfrue», fikk forrige måned fikk kraftig kritikk for å fremme et usunt kroppsideal.

Nylig la nemlig 24-åringen ut et innlegg på sin egen blogg (ekstern lenke, red. anm.), med tittelen «Mine bikinier 2011». Vedlagt lå tre bilder av Berg Eriksen i en av bikiniene, der hun viste fram sin mildt sagt sylslanke figur.

«Du må jo ha et problem, det der er ikke kroppen til en frisk person. Bare fordi du har smurt deg inn i brunkrem så ser du ikke så ille ut. Uff uff! Du trenger hjelp, Caroline!», var en av kommentarene, ifølge VG.

Tidligere denne uka utfordret Norges største mannlige blogger, Kjetil Lundstein, kjent som The Giant, henne til spise en hamburger. Utfordringen kommer gjennom Imsdals «Klar for alt - flasketuten peker på»-kampanje.

Burger-utfordringen tok Caroline på strak arm. På sin egen blogg har hun nå også lagt ut bildebeviser på at hun faktisk har spist en ekte Big Mac fra McDonalds.


«Burger i seg selv er ikke noe jeg synes er for ille, til tross for at brødet inneholder en haug med raske karbohydrater, som jeg vanligvis ikke spiser. Kjøttet, osten og dressingen er gull for mitt kosthold. Men når det er sagt skulle jeg tross alt spise hele...».

Slik starter innlegget på bloggen til fotballfruen, som innrømmer at hun ikke har «vanket» alt for mye rundt i McDonalds' lokaler de siste årene. Faktisk ikke i det hele tatt

«Jeg har faktisk ikke vært på McDonalds siden jeg feiret bursdagen min der da jeg ble åtte. Og det gjorde jeg kun fordi det var det kuleste en åtteåring kunne gjøre på den tiden»,
skriver hun.

Til Seher.no understreker Eriksen at hun ikke syntes det var spesielt ille å spise denne hamburgeren.

- Overhodet ikke, hvorfor skulle det være det? Burger er i utgangspunktet fin mat for oss med lavkarbo-kosthold, dersom man tar bort brødet. Det eneste er vel at jeg ikke ser på McDonald's-mat som mat, det smaker jo ingenting! Skal jeg spise en burger går jeg ikke dit, for å si sånn, sier hun til Seher.no.

Caroline Berg Eriksen tok, etter kritikken mot bikinibildene i juni, et oppgjør med kritikerne - også det på hennes egen blogg. Der fortalte hun blant annet at hun en kort periode slet med spiseforstyrrelser, og at hun en gang ble innlagt på sykehus på grunn av dehydrering.

- Her skal det sies at jeg aldri gikk ned i vekt i denne perioden, for selv om jeg ikke hadde lyst på mat, klarte jeg aldri stoppe å spise fullstendig. I tillegg gikk kroppen i sparebluss på grunn av det lave matinntaket. Likevel var dette noe som lå mer i hodet mitt, og jeg er veldig glad for at det hele stoppet før det gikk for langt, skrev hun da.

Hamburger-sjokket denne uka gikk imidlertid heller ikke smertefritt for seg. 24-åringen innrømmer nemlig at hun måtte hive i seg smertestillende etter stuntet.

«Jeg får faktisk vondt i magen av karbohydrater, spesielt nå som jeg ikke spiser brød om dagen i det hele tatt. Likevel, jeg fullførte. Jeg har tatt noen Ibux, og magen har det fint. Nå er det faktisk klart for laks på grønnsakseng snart. Alllerede. Vi har nemlig middagsgjester»...

Etter å ha skrevet innlegget modererer derimot fotballfruen seg noe.

- Haha, nei. Man må ikke ta absolutt alt jeg skriver så seriøst. Jeg liker å skrive litt løst og ledig. Når det er sagt, får jeg jo faktisk vondt i magen av hvitt brød og karbohydrater, og nettopp det er noe av bakgrunnen for at vi har valgt en kostholdsendring, forteller hun til Seher.no.

Nå gir hun stafettpinnen videre til The Giant, Kjetil Lundstein.

«Jeg kan ikke la dette med utfordringer bare gå meg hus forbi. Kjetil, hva med at du løper én mil på 50 minutter i løpet av denne uken?» skriver hun på bloggen sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Plutselig fikk kroppen nok  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer