Trengte penger til strømregning

Kelly Clarkson ville bli korist.

PENGENE FRISTET: I 2002 meldte Kelly Clarkson seg på amerikanske «Idol» for å tjene litt ekstra penger, og endte opp med å vinne hele konkurransen.  Foto: All Over Press
PENGENE FRISTET: I 2002 meldte Kelly Clarkson seg på amerikanske «Idol» for å tjene litt ekstra penger, og endte opp med å vinne hele konkurransen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kelly Clarkson (29) drømte aldri om å bli en berømt sanger og superstjerne. Hun trengte rett og slett penger til å betale regningene sine.

- Leiligheten min i Los Angeles brant til grunnen og jeg måtte flytte hjem til foreldrene mine. Jeg hadde ingen penger og sov flere dager i bilen. Jeg gikk på audition fordi de lovte oss penger, tilfeldigvis var det «Idol», sier Clarkson til nettstedet Contactmusic.

29-åringen vant amerikanske «Idol» i 2002 og har senere hatt internasjonal suksess med låter som «Since U been gone» og «Because of you». Selv sier hun at hun aldri hadde noen større ambisjoner enn å bli korist.

- Målet mitt var å kore for andre, jeg drømte aldri om å bli en frontfigur. Jeg tenkte aldri at dette skulle skje meg, jeg håpet bare det ville betalte strømregningen min.

I intervjuet konkluderer Clarkson med at karrieren hennes er bygd på flaks.

- Jeg jobber hardt, allikevel lurer jeg alltid på hvordan jeg havnet her, sier hun.

Clarkson kom i 2004 på andreplass i World Idol, legendarisk slått av vår egen Kurt Nilsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson forsvarer Susan Boyle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer