- Trengte pengene mer enn klærne

Costume-redaktør Vanessa Rudjord gir bort klærne sine som botsøvelse, men innrømmer at storsalget i fjor hadde andre grunner.

SHOPOHOLIKER: Costume-redaktør Vanessa Rudjord jobber med mote til daglig, noe som kanskje bidro til at shoppingen gikk over styr. Nå har hun nesten ikke shoppet på et år, sa hun til Seoghør.no på Fretex -butikkåpningen fredag.   Foto: Espen Solli, Se og Hør
SHOPOHOLIKER: Costume-redaktør Vanessa Rudjord jobber med mote til daglig, noe som kanskje bidro til at shoppingen gikk over styr. Nå har hun nesten ikke shoppet på et år, sa hun til Seoghør.no på Fretex -butikkåpningen fredag. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld åpnet Fretex sin nye butikk på Olaf Ryes plass i Oslo.

Sammen med Jenny Skavlan (26) og Pia Tjelta (35) har Costume-redaktør Vanessa Rudjord (37) donert en rekke av tingene fra sitt eget klesskap til åpningen.

- Jeg får litt bedre samvittighet, det blir fokus på Fretex og det arbeidet de gjør. Det er fint å gi klær til noen som trenger det, og det føles bedre enn å kaste det, forklarer hun om Fretex-samarbeidet.

- Når du snakker om «samvittighet», hva legger du i det?

- Jeg har dårlig samvittighet over at jeg har shoppet så altfor, altfor mye. Tror jeg har vært litt shopoholiker, innrømmer den flotte redaktøren overfor Seoghør.no.

Rudjord bedyrer at hun har vært flink til å bremse shoppingen det siste året, men at hun er på en «naturlig» shoppestopp fremfor å avstå fullstendig fra å shoppe.

- Jeg er blitt mye flinkere til å kjøpe færre ting og vurdere nøyere før jeg kjøper noe, forteller hun.

Allerede i fjor sommer hadde motebladredaktøren en opprensking i sin rikholdige samling av klær og tilbehør, da hun blant annet solgte flere eksklusive vesker. Da var det imidlertid ikke et ønske om «shoppestopp» som var motivasjonen.

- De dyreste tingene gikk forrige gang. På det tidspunktet trengte jeg pengene og ikke klærne, innrømmer hun når Seoghør.no møter henne på butikkåpningen.

Rudjord, som ble skilt fra eiendomsinvestor Runar Vatne (37) høsten 2011, har flyttet mye den siste tiden og hatt mye av klærne sine pakket ned i esker. Det har fått henne til å innse at hun klarer seg fint med en mindre garderobe.

- Jenny, som også nylig har flyttet, og jeg fant ut at vi hadde altfor mye. Hun fikk ideen om at vi burde ha utsalg, så kom vi i kontakt med Fretex og så ballet det på seg.

- Nå har jeg ikke så mye igjen i klesskapet, sier Rudjord med et smil.LES OGSÅ: - Jeg har mest lyst til å grine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer