- Trengte hun virkelig mer former?

Kim Kardashian får kjoleslakt etter bursdagsfest.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (31) er kjent for sine sexy kurver og formfulle kropp, og da hun skulle i bursdagselskapet til sladderspaltisten Perez Hilton (34) valgte hun å vise frem sine beste sider.

TV-stjernen hadde på seg en sort og hvit kjole i et mønster som forsterket hennes allerede fremtredende kurver. Men ikke alle likte Kims valg av antrekk.

«Hun er berømt for sine kurver, spesielt hoftene og rumpen. Så trengte hun virkelig å gå med en kjole som gir henne mer former enn hun allerede har?» skriver den britiske avisen Daily Mail.

Avisen mener Kardashian burde valgt et annet mønster.

«Timeglassmønsteret får henne til å se veldig pæreformet ut og den klynget seg til lårene og rumpen hennes og fikk dem til å virke større en vanlig.»

Nettstedet Huffington Post la også merke til den frekke kjolen, og mener Kim gikk for en sexy og dristig stil i kameratens bursdag.

«Av alle stjernene i kjendisbyen, trodde vi ikke Kim Kardashian trengte hjelp til å fremheve kurvene sine. Stjernen ville tydeligvis gi inntrykk av en enda mer bootylicious figur enn vanlig.»


De spøker også med mel-angrepet i forrige uke.

«Det er i hvert fall et annerledes «look» enn melet hun hadde på seg forrige uke.» skriver avisen.


Perez feiret bursdagen sin i «Alice i eventyrland»-stil med temaet «Mad Hatter», og alle de inviterte troppet opp med merkelige hatter.

Hilton ble feiret av blant andre Natasha Bedingfield, Dita Von Teese, Tom Felton, Backstreet Boys, Playboy-modellen Kendra Wilkinson, Ashley Tisdale, Nadine Coyle og  «Vampire Diaries»-stjernene Kat Graham og Iam Somerhalder.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg bryr meg ikke om kritikken