Ryan Reynolds og Blake Lively:

- Trenger mer alenetid i ekteskapet

Ryan Reynolds svarer på rykter om problemer i ekteskapet.

SPEKULASJONER: Den siste tiden har ryktene svirret om at ekteskapet til Blake Lively og Ryan Reynolds henger i en tynn tråd. Nå svarer sistnevnte på spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Den siste tiden har ryktene svirret om at ekteskapet til Blake Lively og Ryan Reynolds henger i en tynn tråd. Nå svarer sistnevnte på spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespillerparet Blake Lively (30) og Ryan Reynolds (41) har siden bryllupet i 2012 vært regnet som et av Hollywoods mest stabile par.

Ifølge People har det den siste tiden vært spekulasjoner og rykter om at ekteskapet skal være på bristepunktet.

Dét vil ikke Ryan Reynolds ha noe av. Skuespilleren, som er kjent for å spøke om og med kona i sosiale medier, har nå tatt bladet fra munnen.

FAMILIEMANN: Blake Lively og Ryan Reynolds har døtrene James (3) og Ines (1) sammen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Blake Lively og Ryan Reynolds har døtrene James (3) og Ines (1) sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Påstandene går blant annet ut på at duoen, som sammen har døtrene James (3) og Ines (1), ikke lenger får tilbrakt noe tid sammen.

- Hadde det bare vært så vel! Jeg kunne trengt mer alenetid, fleiper 41-åringen på sin Twitter-konto.

Lively og Reynolds er spesielt kjent for å være spøkefugler begge to og går ikke av veien for å gjøre pek mot hverandre på sosiale medier. Ryans svar blir, kanskje ikke overraskende, hyllet av fansen. Flere av dem - blant annet Twitter-brukere fra India - beklager til og med på vegne av sitt land for de falske nyhetene.

Kona har imidlertid ikke kommentert sakene.

Til tross for at ekteparet har travle karrierer på hver sin kant, er alt i skjønneste orden.

Duoen møtte hverandre for første gang under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern» i 2010, men på den tiden var de begge i andre forhold.

KAPRET KJEKKASEN: Blake Lively er gift og har to barn sammen med skuespillerkjekkasen Ryan Reynolds. Her avbildet i forbindelse med innspillingen av filmen «Green Lantern». Foto: NTB scanpix
KAPRET KJEKKASEN: Blake Lively er gift og har to barn sammen med skuespillerkjekkasen Ryan Reynolds. Her avbildet i forbindelse med innspillingen av filmen «Green Lantern». Foto: NTB scanpix Vis mer

Reynolds, som fikk sitt gjennombrudd i komiserien «Pizzagjengen», har tidligere avslørt når han og kona først innså at det var noe mer mellom dem enn bare vennskap.

- Rundt ett år etter «Den grønne lanterne» var vi begge single og dro på en dobbeltdate. Hun var på date med en annen fyr, og jeg var på date med en annen jente.

- Det må ha vært den pinligste daten for de to andre - for gnistene mellom Blake og meg var som et fyrverkeri, avslørte han til People.

- FYRVERKERI: Ryan Reynolds har tidligere uttalt at det var umiddelbar kjemi mellom ham og Blake da de møttes under en dobbeltdate. Her avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
- FYRVERKERI: Ryan Reynolds har tidligere uttalt at det var umiddelbar kjemi mellom ham og Blake da de møttes under en dobbeltdate. Her avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kompiser lenge

Deretter gikk det slag i slag for skuespillerkollegaene.

I 2011 kom nyheten om at de var kjærester, og etter en kort intens romanse giftet superparet seg i en hemmelig seremoni året etter.

- Vi var kompiser lenge før vi ble sammen, og det tror jeg er den beste måten å starte et forhold på, har Ryan tidligere uttalt.

«Deadpool»-stjernen og kona lever nå det lykkelige familielivet.

I fjor fortalte 41-åringen åpenhjertig om småbarnstilværelsen.

Han la ikke skjul på at familielivet er det beste som kunne skjedd ham.

Til magasinet avslørte nemlig skuespilleren at han kunne tenke seg å få flere barn med «Gossip Girl»-stjernen i fremtiden.

- Lykken er å få ni døtre, uttalte han til magasinet.

Overrasket Ryan

Det er heller ingen tvil om at Blake har en enorm kjærlighet for sin ektemann. Da han fylte 40 år i fjor, overrasket hun ektemannen på en helt spesiell måte.

På samme sted som duoen forelsket seg, overrasket Blake med en heidundrende overraskelsesbursdag på restauranten «O Ya».

Det var restauranten i Boston de to skal ha falt for hverandre, mens bursdagen ble holdt på samme restaurant, men i New York.

Duoen var ikke sparsommelige med kjærlighetserklæringer overfor hverandre, og delte gledelig bilder fra feiringen med fansen.

LES OGSÅ: Ryan Reynolds sjekker om datteren puster om natta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer