Shania Twain:

- Trenger ikke gjemme meg bak klærne

Stjernen lar seg ikke stoppe av kroppspress.

KOMFORTABEL: Shania Twain er komfortabel uten en tråd. Foto: Jordan Strauss/Invision/NTB
KOMFORTABEL: Shania Twain er komfortabel uten en tråd. Foto: Jordan Strauss/Invision/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shania Twain (57) herjet på 90-tallet med hits som «That Don't Impress Me Much» og «Man! I Feel Like a Woman!».

De nevnte låtene står nok igjen som hennes mest kjente, men country-legenden har absolutt ikke lagt cowboy-bootsene på hylla.

I høst kom hun med ny musikk for første gang på over fem år.

I den anledning prydet en lettkledd Twain coveret, uten noe på overkroppen, og iført høye støvler og cowboyhatt.

Til People forklarer 57-åringen at hun er komfortabel i sin egen kropp, og at det er med lettkledde bilder hun uttrykker sin selvsikkerhet.

- Trenger ikke gjemme meg bak klær

- Jeg er en kvinne sent i 50-årene, og jeg trenger ikke gjemme meg bak klærne. Jeg kan nesten ikke fortelle deg hvor godt det var å fotograferes naken.

Dette er imidlertid ikke første gangen artisten kaster klærne. Da hun debuterte med singelen «What Made You Say That» i 1993, kastet hun BH-en i musikkvideoen.

REFSES: Donna D'Erricos lettkledde video ble ikke godt tatt imot. Foto: Instagram Vis mer

- Men jeg var mye strammere da. Så da jeg ble eldre, begynte jeg å føle på en annen form for press: «Brystene dine er ikke så faste som de pleide å være, huden din er ikke like stram. Kanskje du burde kle på deg litt mer».

Dette fant imidlertid stjernen seg ikke i. Hun sto imot presset og fortsatte å vise fram kroppen sin.

Twain har imidlertid ikke alltid vært like komfortabel uten klær. Som tenåring skammet hun seg over sin egen kropp, og hun forteller at det var faren hennes som ofte kunne påføre henne skam.

- Det var nesten uskikkelig å bruke shorts eller ikke være fullstendig tildekket.

I dag kan Twain fortelle at hun er mer komfortabel med kropp enn noen gang.

Ærlig om sykdom

Den nye låten kommer etter at Twain tidligere i år slapp Netflix-dokumentaren «Not Just A Girl». Der åpnet hun seg blant annet opp om Lyme borreliose-diagnosen sin.

- Før jeg ble diagnostisert, var jeg veldig svimmel på scenen. Jeg var i ferd med å miste balansen, jeg var redd jeg skulle falle av scenen, sier artisten i dokumentaren.

EKSKLUSIVT: Søstrene Michelle Scott og Julia Scott tjener gode penger på å selge lettkledde bilder på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg hadde noen veldig, veldig, veldig millisekunders blackouts, men regelmessig, hvert minutt eller hvert 30. sekund, utdyper hun.

Lyme borreliose smittes ved bitt fra flått. Sykdommen kan bli alvorlig, men de fleste blir helt friske med behandling, ifølge Helsenorge.

LES OGSÅ: - Tonje er kjempesøt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer