GIFTER SEG: Stjernen skal gifte seg i mai. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Stjernen skal gifte seg i mai. Foto: All Over Press Vis mer

- Trenger ikke gå ned flere kilo

Gifter seg i mai, og har allerede slanket vekk 22 kilo.

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren Sara Rue (32), som blant annet har vært med i filmer som «Pearl Harbor» og «The Ring», og TV-serier som «Two And a Half Men» og «The Big Bang Theory», skal gifte seg i mai med forloveden Kevin Price.

Men hun har ingen planer om å gå ned i vekt før bryllupet. Det har hun nemlig allerede gjort.

Rue ble kåret til en av fjorårets slankevinnere, etter at hun gikk ned over 22 kilo. Det skaffet henne jobben som programleder i den nye reality-serien «Shedding For The Wedding».

- Det er fint at jeg slipper å stresse med akkurat det. Det å planlegge et bryllup kan være stressende nok, så jeg er glad for at jeg ikke trenger å gå ned flere kilo, sier hun til People.com.

Sara trener riktignok fortsatt, men det er mest for å opprettholde den kroppen hun gjennom det siste året har fått.

- Nå bare opprettholder jeg det jeg har ved å trene regelmessig, samtidig som jeg passer på hva jeg spiser, men det kan hende jeg ønsker å gå ned et par kilo til, bare så jeg føler meg topp i brudekjolen min.

Stjernen ønsker å se flott ut når hun tar med sin kommende ektemann på bryllupsreise.

- Når vi reiser på bryllupsreise, ønsker jeg å kunne sprade rundt i en liten shorts og bikinioverdel. Det hadde vært ideelt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her er fjorårets slankevinnere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer