Kjersti Grini:

Trenger hjelp: - Driter ikke penger

Oppfordrer dagens stjerner til å tenke på tiden etter karrieren.

GA ALT: Kjersti Grini ga alt i løpet av karrieren som håndballspiller på toppnivå. Det har hun fått merke på kroppen i ettertid. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GA ALT: Kjersti Grini ga alt i løpet av karrieren som håndballspiller på toppnivå. Det har hun fått merke på kroppen i ettertid. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere håndballstjernen Kjersti Grini (47) markerte seg mildt sagt godt hos sportsinteresserte nordmenn i løpet av karrieren, og den dag i dag er hun fremdeles en av de fremste håndballspillerne vi noen gang har hatt.

Hun kan se tilbake på over 200 kamper med flagget på brystet, og topper også listen med svimlende 1003 mål i landslagsdrakten.

I 2003 var det imidlertid stopp for håndballstjernen, flere år før hun hadde sett for seg at hun skulle legge håndballdrakten på hylla.

I lørdagens utgave av Dagbladet forteller 47-åringen åpenhjertig om hvor mye idretten har kostet henne i etterkant, og ikke minst hvordan livet som pensjonert toppidrettsutøver er blitt noe annet enn hun så for seg. For da hun var aktiv, tenkte hun ikke på at alle skadene hun pådro seg ville påvirke henne i senere tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer